Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Mii de oameni prezenti la cel mai mare spectacol din istoria Gastii Zurli.

Mii de oameni au fost prezenti la cel mai mare spectacol din istoria Gastii Zurli, in Cluj -Napoca.  Gasca Zurli a devenit astfel singurul artist roman care reuseste sa umple Sala Polivalenta din Cluj Napoca, la un singur spectacol. Copii si parinti deopotriva au cantat si au dansat impreuna cu personajele din Gasca, cele mai iubite cantece ale copilarie. Hai la masa! este cel mai nou spectacol marca Zurli, scris de Mirela Retegan. O productie care aduce pe scena persoaje noi - Bucatarasul Zurli, aliatul parintilor in bucatarie, cel care prin magia lui reuseste sa redea celor mici pofta de mancare, si ajutorul sau - Lulu.

 "Hai la masa!" este un spectacol nou, savuros, pe placul celor mici si al celor mari, prin care aceasta isi propune sa ii imprieteneasca pe copii cu mancarea sanatoasa, cu legumele si, mai ales, cu statul la masa.

 Spectacolul jucat la Cluj Napoca este al doilea din seria celor incluse in turneul national pe care cea mai iubita trupa pentru copii, din Romania, l-a planificat pentru toamna acestui an. 13 orase din tara figureaza pe harta turneului Hai la masa!. Vezi lista completa a oraselor pe www.zurli.ro.

Zurli este cea mai mare companie privata de animatie pentru copii, din Romania. Gasca Zurli s-a nascut in mintea si in inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen national.

Gasca Zurli reuseste sa adune la spectacole zeci de mii de parinti si copii, a umplut Sala Palatului, 5.000 de spectatori, si a adunat de 1 iunie 2016 peste 10.000 de oameni la Palatul Stirbey, fara nici un alt nume pe afis.

Gasca Zurli detine un adevarat record la bilete vandute - in medie 55.000 de spectatori pe un turneu. Au ajuns in peste 30 de orase din Romania, UK, Ungaria, Republica Moldova. Cu peste 2 milioane de fani la nivel national, Gasca Zurli are record de sali sold-out in Romania si strainatate, iar hit-ul AM O CASUTA MICA, cu peste 45 de milioane de vizualizari pe YouTube, le apartine.

Multimim, Carrefour Romania - sponsorul principal al turneului Hai la masa!. Multumim,  Caroli si simpaticului Servetel, Oral B, Aqua Carpatica si Green Sugar pentru activitatiile de care s-au bucurat cei mici inainte de intrarea in sala de spectacol. Multumim Magic FM si blogurilor partenere,  partenerilor media din Cluj Napoca - Napoca FM, Impuls Radio, Uzina de Dume, Transilvania Reporter, Stiri Med, Adevarul.

 

Multumim, Cluj Napoca!

0 comentarii2723 vizualizări09 octombrie 2017




rss 2.0
rss 2.0