Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Mesaje planetei Pamant. Baloane colorate spre cer.

In 7 iunie 2018 intre orele 12.30 si 13.30 la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita s-a desfasurat activitatrea "Mesaje planetei Pamant. Baloane colorate spre cer". Fiind coordonati de profesori din scoala, copiii au reusit sa finalizeze activitatea intitulata "Mesaje planetei Pamant. Baloane colorate spre cer." In prealabil mesajele pozitive inchinate Planetei Pamant au fost gandite si scrise pe160 de bilete.

Acestea au fost prinse de panglici subtiri ce au fost atasate baloanelor umplute cu heliu. Baloanele simbolizeaza gandurile bune ale elevilor fata de planeta ce ne gazduieste existenta, idee pe care am mentionat-o si in faza de diseminare a activitatii. Baloanele au fost lansate impreuna cu sperantele ca ideile noastre vor ajunge si la alti pamanteni. La activitate au participat pana in acest moment si alte scoli din judet. Revenim cu vesti si fotografii despre toate aceste activitati in 16 iunie, cand se va epuiza timpul limita alocat acestor tip de manifestari in proiectul nostru.


Coordonator prof. Andreea Rus.

0 comentarii3094 vizualizări09 iunie 2018




rss 2.0
rss 2.0