Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Vernisajul expozitiei elevilor "Calator prin Univers" Casa Argintarului, Bistrita.

In 26 februarie 2019 a avut loc vernisajul expozitiei judetene a elevilor, intitulata Calator prin Univers din cadrul proiectului CAEJ 2019 - Prin arta devenim mai creativi, mai buni. La cea de a patra editie participa un numar de 20 de scoli din judet. Au fost selectate 415 desene si au fost acordate 85 de premii, mentiuni si premii speciale. La vernisaj au participat aproximativ 100 de persoane, actiunea dovedindu-se de un real interes. Elevii au fost premiati in cadru festiv. 
Tema noastra este legata de incurajarea sentimentului ca suntem parte din Univers, ca stiinta si arta isi gasesc intalnirea in gandirea si imaginatia copilului. Elevii sunt indemnati sa pretuiasca si sa cunoasca lumea in care s-au nascut si sa exploreze prin arta lor ceea ce tine de Universul caruia ii apartinem si noi...  Doodle Art aduce copiilor un plus de libertate in exprimare, lumea interioara si exterioara a copilului isi gasesc fericit locul, totul transformandu-se intr-o creatie artistica de maxima creativitate. 
Multumim profesorilor coordonatori si aici enumeram urmatoarele nume: prof. Adriana Scripet, prof. Adriana Andres, prof. Andreea Rus, prof. Diana Borza, prof. Doris Platon, prof. Oana Baciu, prof. Virginia Vararean, prof. Reghina Horga, prof., Radu Hangan. prof. Alin Rihor , prof. Stefania Borodi, prof. Anaaria Gordon Lazar, prof. Emanuela Avram, prof Eniko Cupsa, prof. Adina Podina, prof. Aurelia Ardelean, prof. Cristina Camaru, prof. Kiss Iulia.


Coordonator proiect, prof. dr. Andreea Rus.

0 comentarii3248 vizualizări27 februarie 2019




rss 2.0
rss 2.0