Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 12 Decembrie 2019 - 96 vizitatori azi
GENE 1 este in perioada "SCOALA ALTFEL". Fiecare dascal a organizat activitati interesante.

Una din dorintele mele a fost sa ma reintorc in locul in care am pasit, cu 35 de ani in urma, la primul meu loc de munca: Sc. Gimn. BUDACU DE JOS! Am initiat astfel un mic proiect educativ " STIINTA SI ARTA CULINARA!". Am colaborat in acest sens cu doamna prof. Liliana Veres - specializare chimie si prof. dr. Corina Maria Scridon - specializare religie ortodoxa, care a dorit sa doneze carti pentru biblioteca scolii din Budacu de Jos.elevii nostri au prezentat cateva experimente de chimie sub supravegherea doamnei prof. Liliana Veres, la fizica au facut experimente interactive cu elevii din Budac, folosind machetele construite de ei la tema "SUNETUL" si au prezentat planse realizate de ei in cadrul orelor de fizica prin metodele gandirii critice. Toate materialele prezentate au fost donate scoli din Budac. Prof. dr. Corina Maria Scridon a donat carti personale dar si elevii au donat din cartile lor. Elevii din Budac au pregatit multe bunatati, adevarata arta culinara, indrumati de profesorii lor.

  Am fost foarte emotionata si impresionata sa revad primul meu loc de munca unde iarna imi inghetau mainile pentru ca implicata in procesul educativ uitam sa pun lemne pe foc! Am gasit o scoala moderna, renovata complet, dotata cu o sala de sport pe care elevii nostri au iubit-o si invidiat-o! Ciudat cum o scoala cu cca. 100 elevi dispune de o astfel de sala iar GENE 1 CU 1350 elevi se chinuie intr-o sala veche, muuult prea mica! Am gasit sosea in locul drumurilor noroioase si multe case noi foarte frumoase! Elevii nostri au fost impresionati de sala de sport, au apreciat extrem de mult MANCAREA BIO! 

  MULTUMESC frumos doamnei directoare a Sc. Gimn. Budacu de Jos, prof. Gabriela Soroiu pentru ospitalitate si ii asteptam cu mare drag la Bistrita!

  Si sa vedem cateva impresii ale elevilor:

-          Frumos, interesant, multe experimente;

-          Aceasta activitate mi-a placut foarte mult, experimentele au fost frumoase iar mancarea gustoasa;

-          Ma bucur ca am avut ocazia sa vizitez un loc asa minunat, mi-a placut mult sala de sport;

-          MANCAREA - aceasta mi-a placut cel mai mult;

-          Din pacate mi-a placut doar sala de sport, peisajul si mancarea, nu as vrea sa mai repet aceasta experienta( ???);

-          Activitate interesanta, experimente distractive, peisajul si sala de sport foarte frumoase;

-          Mi-a placut foarte mult aceasta excursie si m-am distrat foarte bine;

-          Mi-a placut slanina! A fost super frumos! Am cunoscut oameni frumosi, a fost o experienta placuta!

-          Am impartasit experimente noi si am avut ocazia sa imi fac prieteni noi! 

 - O experienta placuta. Am avut parte de o primire frumoasa si binevoitoare.Toti au fost primitori si mi-a facut placere sa efectuez un experiment!

 

Cu mare drag si respect, prof. Maria Pop, Sc. Gimn. Nr. 1,Bistrita.

0 comentarii2044 vizualizări30 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0