Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Vasile Bors - noul presedinte al PMP BN. Pa, PMP! Ramii cu bine!

Astazi 23.03.2014, pe adresa de e-mail a Miscarii Populare Bistrita-Nasaud au sosit 3 documente foarte importante! In primul document este  revocarea mea din functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara Bistrita-Nasaud, in al doilea, numirea ca presedinte al PMP BN a domnului Vasile Bors!

‎Continutul celui de-al 3-lea document il regasiti in attach!

 In cele aproape 6 luni de activitate ca Presedinte al Miscarii Populare Bistrita-Nasaud, in partid s-au inscris 480 membri, constituiti in 14 organizatii locale.

Va rog sa luati act de faptul ca personal, voi ramane in continuare, in Partidul Miscarea Populara ca simplu membru!

Cu stima -  Cristian Tuturuga.


.

 

Pa, PMP! Ramii cu bine!

M-am inscris in acest partid in septembrie 2013. Doream sa fiu de partea celor care apara statul de drept, care vor modernizarea Romaniei. I-am indemnat si pe altii sa faca la fel.

La inceput a fost frumos. Am reusit sa stringem o echipa de tineri dornici sa se implice in altfel de politica si ce faceam noi era altfel. Va multumesc Cristi, Dorin, Iualia, Ciprian, Mircea si celorlalti, va multumesc si va cer scuze pentru esec.

Ce face PMP de la o vreme nu are nici o legatura cu statul de drept, cu modernizarea Romaniei, cu programul lansat si uitat al lui Adrian Papahagi, cu tot ce le spuneam noi oamenilor pe cind incercam sa-i convingem si nu-i intelegeam de ce ei sovaie.

Partidul in care noi am crezut s-a transformat intr-o simpla platforma de racolat membri PDL, mai ales primari, umilindu-i, obligindu-i sa iasa zilnic intre oameni purtind doua fete, una de primari PDL  si alta apartinind "Fundatiei...", sa raporteze la partid ca sa nu-si piarda functia, dar sa stringa semnaturi pentru PMP. Cit de onorabil se poate simti cineva, obligat prin mii de fire invizibile la un astfel de balet, numai el stie.

Am rezistat primului val, bucuros ca la Bistrita nu s-au anuntat transfugi din PDL. Eroare. Ei nu s-au anuntat la Bistrita fiindca pentru ei filiala de aici e prea putin importanta. In schimb au inceput naveta la Bucuresti, unde se purtau negocieri legate de filiala noastra, de care stia toata lumea - in afara de noi, care evident nu contam in acest "Caritas" politic din care mai lipseste doar Ioan Stoica si schema sa piramidala.

In fine am aflat ca urmeaza sa fim "preluati" (ca un colet, de la posta sau ca laptele la cisterna) de doi dezertori din partidul lui Ioan Olteanu, a caror platforma ideologica porneste de la principiul profund ca nu au mai incaput la nici o functie in PDL. Normal ca nu au gasit de cuviinta sa se inscrie in filiala (care filiala?) - in schimb si-au facut public proiectul politic: razbunare si polite platite lui Ioan Oltean, inamicul lor personal si deci obiectivul numarul unu al partidului, la Bistrita.

Inainte de acest maret proiect de anexiune a PMP de catre PDL, aripa anti Blaga, PMP era cotat cu 5%, FC cu 7% si PDL cu 21%, in total 33%. Acum FC a ramas la 5%, PMP a crescut la 9% si PDL as scazut la 12%, total 26%. Dreapta politica a pierdut mai mult de 7% in 3 luni, dar cui ii pasa? Aici nu e vorba de stinga sau de dreapta, e vorba de oameni care s-au obisnuit sa traiasca din politica si nu vor sa se mai intoarca la meseriile lor, asa ca trebuie sa-si asigure pozitiile platite, indiferent de sacrificii. Pentru ca nu poti face o padure doar din uscaturi, mai e nevoie din cind in cind de niste fraieri, care sa dea impresia de nou. Acei fraieri am fost noi, cei care am crezut ca construim un  partid, ca sa aflam pe parcurs ca participam doar la o diversiune.

Rolul nostru s-a incheiat aici. Ati observat ca nu ne mai raspunde nimeni la mailuri sau la telefoane? Desigur. Fiindca partidul are intotdeauna dreptate, iar daca nu spune adevarul, e cu atit mai rau pentru adevar.

N-are rost sa o lungesc. Am invatat chiar de la parintele spiritual al partidului cuvintele eliberatoare:

Aici drumurile noastre se despart.

Pa, PMP! Ramii cu bine!

.

Zorin Diaconescu - fostul presedinte PMP Bistrita.

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii910 vizualizări23 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0