Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 26 Mai 2020 - 7448 vizitatori azi
Simionca in ajutorul locuitorilor din cartierul Sigmir.

Ionut Simionca, presedintele Miscarea Populara Bistrita-Nasaud si totodata candidat al Primariei Municipiului Bistrita, a fost solicitat la o discutie de locuitorii din cartierul Sigmir, acestia fiind nemultumiti de faptul ca mijloacele de transport in comun circula rar, si ca cei in varsta ajung greu la statiile amplasate pe soseaua principala. Cetatenii sunt revoltati mai ales pentru faptul ca platesc taxe si impozite asemenea celor din Viisoara sau Unirea, dar cand vine vorba de mijloc de transport, dupa ora 20 nu mai au cu ce sa circule deoarece programul autobuzelor se incheie dupa aceasta ora. De asemenea, in weekend, dupa ora 15:30 nu se mai gasesc mijloace de transport in comun pe ruta Bistrita-Sigmir.

Presedintele Ionut Simionca a luat act de aceasta problema a cetatenilor, iar impreuna cu acestia au formulat o cerere unde s-a precizat introducerea mijlocelor de transport mai des si totodata, amplasarea unor statii in zona Caminului Cultural (intersectia cu drumul Forestier) si de asemenea intersectia catre Valea Magherusului Bistrita. Aceasta cerere a fost inaintata Primariei Municipiului Bistrita Nasaud in cadrul Centrului de Relatii Publice primind numar de inregistrare.

Presedintele MP Bistrita-Nasaud isi asuma responsabilitatea de a asculta si de a gasi solutii privind rezolvarea problemelor cu care se confrunta cetatenii judetului, deoarece este crunt sa realizezi ca in zilele noastre de cele mai multe ori oamenii de rand se lovesc de asemenea situatii cum ar fi cea prezentata mai sus, iar administratia ar trebui sa le puna pe lista prioritatilor.


Biroul de presa,

MP Bistrita Nasaud

0 comentarii2947 vizualizări07 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0