Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Cerem referendum si in Romania pentru drepturi egale in UE.

Brexitul este reactia fireasca a natiunii suverane in fata pretentiei comisarilor UE de a-i dicta intregii Europe. Suprematia Bruxelles-ului a luat sfarsit, iar pentru Romania e momentul sa isi afirme interesele si suveranitatea si sa puna piciorul in prag: nu mai acceptam sa fim tara de mana a doua in Uniunea Europeana! Forta Nationala cere de aceea referendum si in Romania prin care sa ne afirmam dorinta imperativa de a avea drepturi egale in UE. Bruxelles-ul nu va mai putea refuza vointa poporului roman de a fi tratat cu respect in interiorul Uniunii.

Popoarele Europei au dat de mult semnalul ca nu mai vor sa fie tratate ca niste mase de manevra pentru interesele multinationalelor, piese de domino in jocuri globale obscure. Brexitul reprezinta palma data de ideea nationala incercarii nefericite de a aglutina popoarele Europei si de a le transforma in populatii.

Poporul roman trebuie sa ceara acum de la clasa politica sa nu mai faca sluj la Bruxelles, ci sa aiba curajul sa obtina drepturile acestei natiuni: suveranitate, economie proprie si interese strategice.

Forta Nationala considera ca Uniunea Europeana va mai supravietui numai pe baza colaborarii intre state suverane, cu respectarea specificului fiecaruia si cu anularea dreptului comisarilor europeni de a-i mai dicta fiecarei tari ce are si ce nu are voie sa produca sau sa consume si cum sa traiasca.

Nimeni nu mai are dreptul de astazi inainte sa ne impuna cote obligatorii de imigranti, cote dezavantajoase de productie agricola sau limitarea dreptului la politica economica si externa proprie, in avantajul nostru.

Este timpul ca Romania sa isi recapete dreptul de a exista, locul pe care trebuie sa il ocupe in Europa si sa isi ia destinul in propriile maini.

 

Clement Sava - Purtator de cuvant

Vicepresedinte Forta Nationala

 

24.06.2016.

0 comentarii2856 vizualizări24 iunie 2016




rss 2.0
rss 2.0