Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Forta Nationala asteapta de la CCR o solutie de respingere a casatoriilor intre homosexuali, in acord cu valorile poporului roman.

Partidul Forta Nationala, formatiune de orientare national-crestina, asteapta de la Curtea Constitutionala o solutie clara si neechivoca de respingere a casatoriilor intre persoane de acelasi sex. In egala masura, in acord cu valorile poporului roman, initiativa Coalitiei pentru Familie de modificare a Constitutiei in sensul inlocuirii termenului "soti" cu formula "barbat si femeie", sustinuta de semnaturile a 3 milioane de romani, nu poate fi ignorata si nici respinsa fara a arunca la cos vointa majoritatii covarsitoare a romanilor.

In cazul nefericit in care CCR ar accepta casatoriile intre homosexuali si ar declara neconstitutionala initiativa de modificare a Constitutiei propusa de Coalitia pentru Familie, urmatorul pas al celor care doresc distrugerea valorilor crestine va fi sa ne impuna acceptarea adoptarii de copii de catre homosexuali, ceea ce ar reprezenta un atentat la structura insasi a societatii si ar da nastere la o anomalie totala.

Partidul Forta Nationala sustine familia crestina si demersul Coalitiei pentru Familie de modificare a Constitutiei in sensul stipularii clare a sensului casatoriei si considera ca distrugerea valorilor traditionale si morale ale unui popor are ca unic scop destramarea si slabirea natiunii pentru a fi mai usor controlata si aservita. Familia este baza de dezvoltare a unei natiuni, iar natiunea este modelul identitar al celor care se recunosc ca avand aceeasi origine, istorie si valori. Distrugerea familiei inseamna periclitarea natiunii, iar distrugerea natiunii inseamna anularea fiintarii ca neam. Partidul Forta Nationala va lupta impotriva acestui pericol si a oricaror demersuri care vizeaza distrugerea viitorului neamului romanesc!

 

Clement Sava

Purtator de cuvant Vicepresedinte Forta Nationala

20.07.2016

0 comentarii2905 vizualizări20 iulie 2016




rss 2.0
rss 2.0