Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Platforma Romania 100, lista cu o suta de minciuni ale Guvernului tehnocrat.

Platforma Romania 100 lansata de premierul Dacian Ciolos reprezinta lista celor 100 de minciuni ale Guvernului tehnocrat. Suma lor este cuprinsa in punctul nr. 10, "Sustin o Romanie a tuturor romanilor". Asadar, Guvernul care a falimentat firmele romanesti, care a transformat si ultima bucatica de tara intr-o piata de desfacere pentru produse straine si care duce o lupta asidua pentru ca romanii sa nu mai aiba loc in propria lor tara pretinde ca vrea "o Romanie a tuturor romanilor".

Mai grav, premierul care vrea sa "colonizeze inteligent Occidentul" cu romani in timp ce pe ascuns se negociaza aducerea unui numar dublu de imigranti non-UE, premierul care lucreaza pentru golirea tarii de cetatenii ei de drept pentru ca sa le facem loc musulmanilor, premierul sub mandatul caruia fondurile pentru agricultura romaneasca au fost realocate pentru imigrantii arabi, ne vinde iluzii cu Romania romanilor!

De fapt, statul roman a ajuns sa fie condusa de un Guvern format din multe persoane cu dubla cetatenie despre care nu se stie carui stat ii sunt fideli, Romaniei cu siguranta nu!

Toate punctele platformei "Romania 100" sunt minciuni la fel de sfruntate, asumari de idealuri calcate in picioare chiar de Guvernul tehnocrat. Dar culmea ipocriziei este faptul ca Dacian Ciolos vrea sa fie premier fara democratie, fara alegeri, fara vot.

In mod real, principiile dupa care se ghideaza Guvernul Ciolos trebuie citite in felul urmator: "1. Sustin o Romanie a coruptiei multinationalelor. 2. Sustin o Romanie cu o clasa politica responsabila doar in fata decidentilor straini. 3. Sustin o Romanie guvernata de Bruxelles. 4. Sustin o Romanie in care fiecare munceste la firme straine si este platit doar pentru subzistenta. 5. Sustin o Romanie fara bogatie. 6. Sustin o Romanie cu o economie controlata de multinationale. 7. Sustin o Romanie educata sa plece capul. 8. Sustin o Romanie sanatoasa pentru cei care isi permit spitale private. 9. Sustin o Romanie care executa tot ce comanda Uniunea Europeana si NATO. 10. Sustin o Romanie a tuturor romanilor plecati din Romania si sclavi in alte tari".

 

Mircea Gainusa - Secretar General

Partidul Forta Nationala

18.10.2016

 

 

0 comentarii2779 vizualizări19 octombrie 2016




rss 2.0
rss 2.0