Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Doamna Vicepremier Shhaideh, ii dati ori nu-i dati la Cretu bani pentru utopia AQUAPARK?

Stimata doamna Vicepremier Shhaideh, vizita dumneavoastra la Bistrita la inceputul primaverii poate fi un semn bun pentru judet si oras. Poate insemna un pas important pentru identificarea nevoilor reale ale comunitatilor si deschidere din partea guvernului din care faceti parte pentru a finanta, prin Programul National de Dezvoltare Locala pe care-l gestionati, judetele sarace si orasele mai putin dezvoltate ale Romaniei sau poate fi doar o vizita sterila, in trecere, a unui guvernant prin urbea noastra.

Pana una alta, doresc sa va aduc la cunostinta ca, in municipiul resedinta de judet, Bistrita, care are localitati componente cum ar fi Slatinita, fara apa potabila sau canalizare, care pe arii extinse nu are iluminat public, care are inca mai bine de 150 de strazi de pamant sau pietruite, primarul orasului investeste banii contribuabililor si acceseaza credite bancare pentru tot felul de proiecte utopice.

Dupa ce s-au investit 6,9 milioane de euro intr-o partie de schi la 600 m altitudine, in asa zisul Wonderland, care n-a functionat nici o zi si nici nu o sa functioneze, saptamana trecuta s-a aprobat in Consiliul Local de catre o majoritate PSD-ALDE-UDMR un studiu de fezabilitate pentru un nou proiect utopic, numit AQUAPARK, tot in Wonderland, care are o valoare estimata de 7,8 opt milioane de euro.

Primarul Bistritei, Ovidiu Teodor Cretu, a declarat in sedinta de Consiliu Local ca este posibil ca acest proiect sa fie finantat prin PNDL. Intrebarea este foarte simpla: finantati sau nu un asemenea obiectiv prin PNDL?

In asteptarea unui raspuns public pe aceasta tema, va asigur de inalta mea consideratie.

 

Ioan Peteleu

Consilier local PNL.

 

 

0 comentarii2800 vizualizări01 martie 2017




rss 2.0
rss 2.0