Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 26 Mai 2020 - 9604 vizitatori azi
Acum este momentul sa fim uniti !

Maine va fi supus la vot in Camera Deputatilor proiectul de lege pentru sprijinirea persoanelor afectate de distrugerea blocului din Artarilor nr.20. Daca acest proiect va fi adoptat se va putea schimba destinatia locuintelor ANL si vor putea fi oferite spre folosire temporara celor afectati de explozia din 19.01.2016. Astfel cele 10 familii de bistriteni ramase fara locuinte vor putea beneficia timp de 5 ani de aceste apartamente sociale, suport minim pe care il putem oferi pentru refacerea situatiei acestor concetateni.

"Am cerut de la tribuna Parlamentului tuturor parlamentarilor de Bistrita sa se implice si sa faca lobby in grupurile din care fac parte pentru ca acest proiect sa fie votat. Acum este momentul sa fim uniti si sa aratam ca putem trece peste interesele de partid atunci cand este in joc soarta oamenilor care ne-au acordat increderea.

Am promis ca voi face tot posibilul ca acesti oameni sa fie ajutati si o sa ma tin de cuvant", a sustinut deputatul PMP Ionut Simionca.

 

Deputat Ionut Simionca

6 martie 2017.

 

0 comentarii581 vizualizări06 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0