Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 30 Mai 2020 - 11258 vizitatori azi
Pe romani ii intereseaza cine le rezolva problemele, nu luptele interne din PSD.

Ionut Simionca, deputat de Bistrita-Nasaud, a sustinut astazi o declaratie politica de la tribuna Camerei Deputatilor, in care a atras atentia asupra luptelor interne din PSD pentru leadership si supravietuire, care nu fac bine romanilor.

 "Pe romani nu-i intereseaza cine castiga, Dragnea sau Tudose, pe romani ii intereseaza cine le rezolva problemele, cine ii asigura ca nu le cresc taxele si impozitele, cine ii asigura ca nu le cresc accizele, cine ii asigura ca primesc subventii la timp, cine ii asigura ca documentele trimise la Bruxelles pentru finantari europene sunt facute bine", a subliniat deputatul PMP.

 Astfel, Ionut Simionca face un apel la colegii parlamentari din PSD sa inceteze seria neadevarurilor si sa evite aruncarea Romaniei intr-o noua criza politica, pentru a doua oara in mai putin de trei luni: "Scoateti pe piata sondaje care dezinformeaza cetatenii, unele situeaza PSD-ul la peste 50 la suta, ne asteptam ca, in curand, sa aveti 120 la suta, nu aveti limite atunci cand mintiti. Mintiti, domnilor, mintiti in fiecare zi, si unii, si altii, nu stiti cum sa va scoateti camasa, nu aveti curaj sa recunoasteti, ca niste barbati, ca programul de guvernare pe care vi l-ati asumat nu functioneaza si continuati sa dezinformati, sa mintiti romanii si sa distrugeti aceasta tara".

 In declaratia sa politica, deputatul constata cu ingrijorare ca nimic nu functioneaza asa cum ar trebui, incepand de la Guvern, unde minstrii absenteaza de la sedintele saptamanale si sunt inlocuiti de secretari de stat, si unde, in ultimele luni, s-a ajuns sa fie aproape 80 de angajati din Teleorman, ceea ce il face pe acesta sa afirme, ironic, ca acest judet este cea mai productiva zona a Romaniei cand vine vorba de oameni capabili si buni profesionisti, pentru a intelege faptul ca Liviu Dragnea si-a angajat aproape 80 de prieteni la Palatul Victoria.

 In situatia in care se vorbeste din nou despre remanieri, la doar cateva luni dupa investirea acestui guvern, deputatul PMP Ionut Simionca le adreseaza o rugaminte politicienilor PSD: "Plecati, domnilor, plecati, remaniati-va, domnilor, remaniati-va, nu parjoliti acest pamant sfant pentru care au luptat stramosii nostri si pe care doar paganii l-au mai distrus asa! Noi vrem sa traim aici, vrem sa ne crestem copiii, nepotii, in tara noastra, vrem ca ei sa aiba un viitor! Voua nu va pasa! Ne-am intors acasa sa punem umarul, sa schimbam in bine si sa dezvoltam Romania. In schimb, voi, cei de la guvernare, nu faceti altceva decat sa regresati, sa va intoarceti in timp, sa alungati romanii din tara, sa-i fortati sa plece de acasa pentru a-si gasi un viitor mai bun!"

 Parlamentarul bistritean si-a incheiat declaratia spunand: "Sa va fie rusine ca ati distrus si sperantele de normalitate ale romanilor, sa nu mai vorbim de visele romanilor. Sa va fie rusine! Toate acestea vi le spune, din suflet si cu suparare, UN ROMAN!"

 

Deputat PMP Ionut Simionca

Circumscriptia 6 Bistrita Nasaud

 

0 comentarii2821 vizualizări12 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0