Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
PSD transmite sincere condoleante Familiei Regale. PSD nu va mai organiza mitingurile.

Partidul Social Democrat doreste sa isi exprime regretul pentru trecerea in nefiinta a Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei  si transmite expresia intregii sale compasiuni pentru familia indurerata.

"Valoarea regalitatii sta, de 142 de ani incoace, deasupra alternativelor politice sau a sistemelor de guvernare. Ea garanteaza mandria, identitatea, continuitatea si traditiile. Cea mai frumoasa coroana regala este increderea si dragostea romanilor, iar valoarea ei sta in propriile merite ale Romaniei." spunea Majestatea Sa la intoarcerea la Castelul Peles.

Viata regelui Mihai I a stat sub semnul dragostei fata de patria pe care nu a parasit-o cu adevarat nici atunci cand istoria a decis altfel. Regele Mihai a militat pentru intrarea Romaniei in NATO si in Uniunea Europeana. Reconcilierea nationala in jurul unor deziderate la care aspira toti romanii a fost unul dintre obiectivele principale pe care le-a avut in vedere Majestatea Sa si care ar trebui sa reuneasca intreaga clasa politica, dincolo de orice partizanate sau interese politice conjuncturale.

            Partidul Social Democrat doreste sa transmita sincere condoleante Altetelor Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta, Principele Radu si Principesele Elena, Sofia si Maria.

            Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Majestatea Sa Mihai I, Rege al Romaniei. 

 

.

 

 

In aceste momente triste pentru toata natiunea, este mai important sa ne gandim la ceea ce ne uneste, la dezideratele la care aspira toti romanii, de aici din tara si de pretutindeni.

Prin urmare, PSD anunta oficial ca nu va mai organiza mitingurile care erau programate pentru finalul acestei saptamani.

In aceste zile, cel mai important este sa cinstim onoarea Majestatii Sale, drept pentru care PSD isi va suspenda toate actiunile politice prevazute pentru aceasta perioada si sa aratam respectul cuvenit.

 

 

 

0 comentarii2954 vizualizări05 decembrie 2017




rss 2.0
rss 2.0