Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
OFLDE B-N, Actiune de Mos Nicolae.

Ca in fiecare an, de Sfantul Nicolae, Organizatia de femei ALDE Bistrita-Nasaud, a pregatit pachete cu dulciuri si mici surprize pentru copii cuminti din Centrul Scolar de Educatie Inclusiva "Lacrima" si doua gradinite din Sangeorz-Bai.   

Presedintele OFLDE Bistrita, Hudrea Daniela impreuna cu alte 5 doamne din organizatia municipala, au facut o vizita la Centrul Scolar de Educatie Inclusiva "Lacrima", unde au fost intampinate cu bratele deschise de zeci de copilasi. Acestea le-au oferit copiilor cadouri cu ocazia pastrarii inca vie a prezentei Sfantului Nicolae, in sufletele lor.

De asemenea, Presedintele Organizatiei de femei Bistrita-Nasaud, Mirela Carcu, a mers in vizita la doua gradinite din Sangeorz-Bai pentru a oferi si acolo o mica atentie din partea Sfantului Nicolae. "Bucuria celor prezenti la ambele activitati a fost mare, bucurie care ne-a umplut si noua inimile. Suntem foarte multumite de faptul ca am putut sa le aducem un zambet pe buze. Este foarte important ca in aceasta perioada, in preajma sarbatorilor de iarna, sa ne gandim si la cei mai putin favorizati, mai ales cand este vorba de-a aduce o implinire sufleteasca unor copilasi !" a adaugat Presedintele OFLDE B-N, Mirela Carcu.

 

Biroul de Presa,

 

0 comentarii2954 vizualizări07 decembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0