Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 17 August 2019 - 7642 vizitatori azi
Inca o piedica in calea formularii de amendamente la buget: site-ul MDRAP, nefunctional.

In timp ce incercam, sub presiunea timpului, sa formulez amendamente la proiectul Legii bugetului de stat pe 2019, am constatat ca site-ul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice nu poate fi accesat.

Cele mai multe solicitari legate de buget, pe care le-am strans de la primarii judetului Bistrita-Nasaud si de la cetatenii acestui judet, se refera la investitii publice finantate prin programe gestionate de MDRAP. Caderea site-ului acestei institutii devine astfel o piedica majora in formularea de amendamente legate de dezvoltarea locala.

Consider ca, prin programul sfidator de dezbatere si adoptare a proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2019 si prin piedicile create impotriva includerii la finantare a proiectelor de dezvoltare locala, actuala Putere PSD-ALDE-UDMR continua bataia de joc la adresa Parlamentului si a romanilor platitori de taxe si impozite.

Bugetul pe 2019 este un buget nerealist, bazat pe incasari supradimensionate si pe cheltuieli indreptate spre consum, nu spre investitii si dezvoltare. In acelasi timp, maniera in care obstructioneaza dezbaterile pe Legea Bugetului de stat pe 2019 arata ca actuala putere PSD-ALDE, cu ale sale tendinte dictatoriale, pune in pericol democratia si viitorul Romaniei.

 

10.02.2019

Deputat Ionut Simionca

Vicepresedinte PMP.

 

0 comentarii1239 vizualizări11 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0