Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 12 Decembrie 2019 - 196 vizitatori azi
"In loc sa se ocupe de promisiunile facute bistritenilor, D. Suciu o ajuta pe V. Dancila sa inventeze o noua categorie de pensii speciale".

Intr-o declaratie in Parlament, deputatul PMP de Bistrita-Nasaud, Ionut Simionca, acuza PSD de promovarea, inventarea de noi pensii speciale in vederea reglarii jocurilor de putere din partid: "Premierul Viorica Dancila se ocupa doar de prostii, in loc sa se ocupe de problemele romanilor. Pentru a-si salva postul de premier si pentru a avea sustinere la Congresul PSD, aceasta a promovat o lege prin care instituie o noua categorie de bugetari privilegiati".

Presedintele PMP Bistrita-Nasaud explica efectele Codului Administrativ, adoptat in aceasta saptamana prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului. "Acest cod introduce pensiile speciale pentru primari si presedinti de consiliu judetean. In timp ce noi, PMP, am depus o lege in Parlament pentru desfiintarea pensiilor speciale, lege pentru care am obtinut semnaturi de la peste o jumatate de milion de romani, PSD, infrant la alegerile din 26 mai, gaseste in continuare forta de a-i sfida pe cetatenii de bun simt, considerand ca acestia nu sunt suficient de speciali pentru a avea o batranete decenta", sustine Ionut Simionca.

In opinia acestuia, "este anormal ca, dupa 45 de ani de munca, sa fie pensionari care primesc 700 - 800 de lei, pe cand smecherii ajung sa primeasca si 35.000 de lei pe luna (de 50 de ori mai mult). Asa cum am mai afirmat, pensiile speciale reprezinta furt din bani publici. Orice pensie care nu se bazeaza pe contributivitate, ci pe cardasii cu politicienii, trebuie sa dispara".

Simionca ii reproseaza vicepremierului Daniel Suciu, sustinator al premierului Viorica Dancila si candidat la functia de presedinte executiv al PSD, care a prezentat cu mare fast acest proiect, ca a uitat de prioritatile bistritenilor. "Domnule Suciu, nu ati reusit sa rezolvati nicio problema de dezvoltare regionala in zona Bistritei. In campania electorala ati promis ca va veti ocupa de problemele Bistritei. La soseaua de centura nu exista niciun progres: In ceea ce priveste Autostrada Nordului, vad ca PSD tine proiectul in Parlament la sertar si nu vrea sa-l puna pe ordinea de zi. In schimb, aruncati banii romanilor pe apa sambetei pentru a castiga voturi si functii", a declarat deputatul PMP.

"In loc sa directionati acesti bani, in guvernul din care faceti parte, catre obiective de investitii majore vitale pentru aceasta tara, veti ramane in istorie ca inventatori a unei noi categorii de privilegiati, platiti greu din buzunarele romanilor. De mine nu scapati! Va asigur ca o sa lupt pana Autostrada Nordului, cu centura Bistritei integrata, vor fi duse la bun sfarsit!", a concluzionat presedintele PMP Bistrita-Nasaud, Ionut Simionca.

 

 

 

 

 

1 comentariu1764 vizualizări27 iunie 2019
rss 2.0
rss 2.0