Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 25 Aprilie 2024 - 14587
ROMANIA MARE IN EUROPA, DE LA SLOGAN LA MISCARE POLITICA.

O miscare politica pentru unitatea romanilor din tara si de pretutindeni va fi lansata duminica la Bucuresti, sub genericul "Romania Mare in Europa". Congresul de constituire va avea loc de la ora 13:00, la Sala Dalles (Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 18). La eveniment vor participa sute de membri fondatori, atat din societatea civila, cat si din mediul de afaceri.

Claudiu Tarziu, jurnalist, scriitor, editor si antreprenor cultural, Zoe Radulescu, profesor, fost detinut politic, fiica legendarului lider al rezistentei armate anticomuniste din Dobrogea, Gogu Puiu, Maria Arvinte, medic pediatru din Republica Moldova, membru al unei familii de deportati, Ana Maria Cristian, studenta stabilita in Anglia, Codin Coman, antreprenor, formator, consultant, Valentin Roman, realizator de filme de documentare, scriitor, Catalin Mihai, informatician, activist civic, si George Simion, istoric, antreprenor, scriitor vor lua cuvantul la Congresul de constituire a miscarii politice.

Unificarea spirituala si de facto a romanilor, crearea unui climat prielnic pentru intoarcerea acasa a celor plecati in strainatate, sprijinirea familiei romanesti si a capitalului autohton sunt cateva dintre obiectivele miscarii politice care ulterior se va transforma intr-un partid de orientare conservatoare, profil inexistent in ofertele politice din ultimii 30 de ani. Denumirea, statutul, programul detaliat si conducerea partidului care va reseta scena politica din Romania vor fi anuntate public ulterior.

Valorile pe care se fundamenteaza miscarea politica au ca elemente centrale familia, natiunea, credinta crestina si libertatea, iar ca principii, "Romania Mare in Europa" se va axa asupra principiului unionist, al proprietatii private, al recursului la traditie, meritocratic si al spiritului de sacrificiu.

Initiativa constituirii miscarii politice vine ca urmare a campaniei pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a candidatului independent George Simion.

0 comentarii3031 vizualizări09 august 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0