Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
A aparut primul partid in care poti fi membru doar daca treci un test de cultura generala.

Daca orele de istorie, de cultura civica sau de geografie ti-au dat mereu batai de cap, locul tau nu este in miscarea politica "Romania Mare in Europa", lansata duminica la Bucuresti.Initiatorii miscarii au anuntat ca aspirantilor la statutul de membru in viitorul partid de orientare conservatoare le vor fi testate cunostintele generale si numai cei care vor trece testul, vor putea deveni membri in formatiunea politica.
Unificarea romanilor din tara si de pretutindeni, crearea unui climat prielnic pentru intoarcerea acasa a celor plecati in strainatate, sprijinirea familiei romanesti si a capitalului autohton sunt cateva dintre obiectivele miscarii politice "Romania Mare in Europa".
Valorile pe care se fundamenteaza miscarea politica au ca elemente centrale familia, natiunea, credinta crestina si libertatea, iar ca principii, "Romania Mare in Europa" se va axa asupra principiului unionist, al proprietatii private, al recursului la traditie, meritocratic si al spiritului de sacrificiu.
Initiativa constituirii miscarii politice vine ca urmare a campaniei pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a candidatului independent George Simion.


Cei care vor sa dea testul de cultura generala pentru a accede in miscarea politica, o pot face inscriindu-se la adresa

https://www.mareineuropa.ro/membri.

 

0 comentarii3087 vizualizări14 august 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0