Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 30 Mai 2020 - 11858 vizitatori azi
Ionut Simionca: PSD - pentru protejatii partidului muma, pentru romanii cinstiti ciuma!

Deputatul bistritean PMP, Ionut Simionca, a criticat proiectul legislativ al ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, prin care acesta propune pedeapsa cu inchisoarea pentru cei ce nu sunt la zi cu plata impozitelor: "Eugen Teodorovici, joaca alba-neagra cu nervii romanilor. La cateva zile dupa ce a depus la Senat, in procedura de urgenta, un proiect de lege care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu-si platesc impozitele, acesta a dat inapoi, anuntand ca nu-si mai sustine deocamdata propria initiativa legislativa".

Parlamentarul PMP a luat apararea tuturor romanilor cinstiti, care se straduiesc sa fie la zi cu plata taxelor si impozitelor, oricat de dificil ar fi pentru ei. "Romanii cinstiti, angajati sau angajatori, isi platesc cu constiinciozitate darile la stat, chiar daca este evident ca fondurile publice sunt praduite de PSD. Scolile si spitalele arata ca acum 30 de ani, autostrazi nu s-au construit, trenurile nu s-au modernizat, administratia nu s-a digitalizat, birocratia a crescut", a spus acesta.

Ionut Simionca aduce in sprijinul celor spuse exemplul unei firme care a nu a avut datorii o perioada mai indelungata, dar care, la un moment dat, se confrunta cu intarzieri, in contrast cu clientela politica a PSD, care sunt intotdeauna protejati de cei aflati la guvernare: "Se poate intampla insa, de exemplu, ca o firma ce functioneaza de peste 10 ani si care si-a platit in toata aceasta perioada la timp taxele si impozitele sa intampine, la un moment dat, probleme cu banii si sa nu isi poata achita contributiile in termen de 30 de zile. Ce vreti sa faceti, stimati guvernanti, vreti sa il bagati pe acest antreprenor, care a intarziat plata impozitelor, la inchisoare. In schimb, smecherii care au fost incurajati de PSD sa-si faca un mod de viata din incalcarea legii, care au facut averi pe seama impozitelor platite de romanii cinstiti, isi vad pe mai departe de treaba. Pentru acestia au existat mereu amnistii fiscale, reesalonari, ba chiar initiative legislative de relaxare a pedepselor aplicate celor care au furat de la stat?"

Mesajul transmis de catre deputatul Ionut Simionca guvernantilor este ca acestia sa fie mai mult preocupati de lupta impotriva marii evaziuni si de colectarea mai buna a sumelor pe care infractorii condamnati le datoreaza statului roman. "Stimati colegi de la PSD, nu vreti, in loc sa ii amenintati pe romani cu inchisoarea pentru intarzieri la plata impozitelor, sa va ocupati de combaterea marii evaziuni si de recuperarea prejudiciilor de la infractorii care au adus pagube imense statului roman? Aceasta lege aberanta a lui Teodorovici tradeaza dezastrul fiscal - bugetar in care se gaseste Romania praduita. Iata cum PSD ii strange cu usa, pentru a-i stoarce de impozite, pe oamenii romanii cinstiti pentru a-si imbogati clientela de partid.

PSD - pentru protejatii partidului muma, pentru romanii cinstiti ciuma!", a concluzionat parlamentarul bistritean.

 

 

Biroul de presa PMP BN 

 

 

 

0 comentarii1757 vizualizări20 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0