Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Guvernului Ghilotina - Orban a trecut la "treaba".

Se anunta taieri de salarii la medici, scumpirea medicamentelor, inchiderea magazinelor cu mancare romaneasca ieftina, sistarea caldurii si apei calde in prag de iarna, concedieri in masa. Asadar, declaratiile hazardate, ale lui Orban, creeaza panica in sistemul de Sanatate si induc nesiguranta in randul medicilor si al personalului medical, dau nastere la un nou exod, practic afecteaza siguranta nationala a Romaniei.

Dar nu le pasa!

Ei vor sa fie cool pe sticla si pe net!

Orban, Iohannis au creat criza politica si au blocat ceea ce trebuia sa se intample firesc, respectiv rectificarea, care se face la fiecare sfarsit de an, la Sanatate.

Este deja de notorietate ca Guvernul PSD a luat, in acest an, decizii esentiale pentru sanatatea romanilor.

A introdus noi molecule pe lista medicamentelor gratuite si compensate, a creat noi programe de sanatate, a introdus noi pacienti in programele de sanatate.

De aceea era nevoie de rectificarea bugetara pe care Iohannis si Orban au blocat-o atunci cand au declansat criza politica. 

Actele pentru rectificare sunt deja pe masa noului ministru al Sanatatii si pe masa premierului.

Nu este nevoie de declaratii mincinoase care sa induca panica si sa arunce in aer sistemul de Sanatate.

Doar cine are alte interese, contrare intereselor nationale, poate face asa ceva.

In trei ani de guvernare PSD, nu au fost niciodata problem legate de salarii desi salariile romanilor au crescut constant si semnificativ.

In timp ce guvernele PSD au adus salariile medicilor la nivel European, Orban si ceilalti habarnisti din guvernul Ghilotina, se gandesc deja la taieri.

Se gandesc sa faca praf o masura esentiala pentru sanatatea romanilor, o masura care a oprit exodul medicilor.

 

 https://www.facebook.com/671105796254546/posts/2793566527341785?sfns=mo

 

 

.

 

Viorica Dancila a facut lista celor 10 greseli ale  echipei de majorete a lui Klaus Iohannis': 'In afara de taieri nu stiu sa faca nimic'

 

   Noul ministru al Economiei vrea eliminarea imediata a subventiilor pentru gaz si electricitate. Eliminarea subventiilor acum, in pragul iernii, va fi catastrofala pentru multi romani. Ne spun ca acestea vor fi dirijate "catre familiile vulnerabile", dar nu s-a prezentat niciun criteriu pentru aceasta definitie.

 

   Noul ministru al Sanatatii ii ameninta pe angajatii din sistemul medical cu taierea salariilor, iar pe pacienti cu taierea programelor din sanatate. Medicii si cadrele medicale primesc astfel un semnal brutal ca e cazul sa-si caute alte locuri de munca, iar pacientii stau cu frica lipsei tratamentului de care au nevoie.

 

   Noul ministru al Agriculturii nu vrea magazine cu produse romanesti si anunta desfiintarea Casei de Comert Unirea, creata in perioada guvernarii PSD. Noii guvernanti nu tin nici cu statul roman, nici cu satul romanesc. Acest guvern blocheaza producatorii autohtoni, ca Romania sa creasca importurile si marile lanturi comerciale sa domine piata.

 

   Premierul Orban anunta introducerea unei noi taxe pentru posesorii de masini, la prima inmatriculare, ca sa mai ia niste bani si de la proprietarii de autovehicule.

 

   Noul ministru al Educatiei anunta desfiintarea Institutului de Stiinte ale Educatiei, prin OUG adoptata in prima sedinta de guvern. Se blocheaza astfel derularea unui proiect de peste 40 de milioane de euro din fonduri europene, destinat formarii a peste 55.000 de cadre didactice pe parcursul mai multor ani.

 

   Ludovic Orban a inceput deja valul de concedieri din sistemul bugetar. Exemplul lui e urmat si de alti ministri (la Finante, Dezvoltare si Interne), care au anuntat demiteri. Aceste lucruri se fac pur si simplu, fara nicio evaluare. Pentru acest Guvern, angajatii la stat sunt un fel de paria.

 

    Noul ministru al Finantelor vine si minte o tara intreaga ca nu sunt bani la buget. Aceasta minciuna e servita, evident, ca pretext pentru concedierea bugetarilor - care, in opinia lui, oricum sunt "praf" - si prin taieri de salarii in administratia publica, sanatate, educatie si alte domenii.

 

    Noul ministru al Transporturilor nu stie nici macar cat costa o calatorie cu metroul in Romania si nici nu considera probabil important acest lucru.

 

    Noul ministru al Agriculturii, desi ar trebui sa fie un om informat (e vicepresedintele Comisiei pentru Agricultura din Camera Deputatilor) vine la prima sedinta de minister cu "copiute", asa cum singur a declarat.

 

   Noul ministru de Interne aduce la varful MAI probleme serioase de integritate, cu sute de mii de euro nejustificati pe numele unor rude", a declarat Viorica Dancila, intr-o conferinta de presa la sediul PSD.

Nu ne ramane decat sa mergem la vot!

Duminica, 10 noiembrie votam Viorica Dancila!

 

 https://www.facebook.com/671105796254546/posts/2793574770674294?sfns=mo

0 comentarii2758 vizualizări08 noiembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0