Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Partidul Verde din Romania o sustine pe Maia Sandu.

Partidul Verde din Romania o sustine pe Maia Sandu in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova - Speram ca alegatorii care au ezitat pe 1 noiembrie vor fi mai hotarati in turul doi si vor merge la vot pe 15 noiembrie ca sa-i dea o sansa unei femei curajoase cu viziuni progresiste. Credem ca Maia Sandu si-a demonstrat intransigenta in lupta cu coruptia, interesul pentru problemele oamenilor de rind  si a categoriilor sociale vulnerabile, am vazut la ea deschidere pentru dialog cu adversarii politici. Suntem convinsi ca este preocupata si de problemele de mediu, in masura in care aceste teme tin de competenta presedintelui unei republici parlamentare.

 Indemnam alegatorii din Romania, Republica Moldova si din diaspora sa aleaga sansa unei schimbari spre bine, si nu promisa stabilitate in rele.

 Ne exprimam speranta ca dupa ce va invinge in alegerile prezidentiale, candidata dreptei va reusi sa creeze o majoritate anti-mafie in Parlament sau la eventuale alegeri anticipate, sa conduca o guvernare eficienta impreuna cu Verzii din Moldova, partid de oameni onesti si profesionisti.

 

 

Biroul de presa al Partidului Verde .    

 

1 comentariu3115 vizualizări08 noiembrie 2020




rss 2.0
rss 2.0