Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 05 Iulie 2022 - 14587
Puterea vrea sa falimenteze Posta Romana .

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) considera ca revendicarile lucratorilor de la Posta Romana sunt legitime si atrage atentia ca exista un plan in derulare de falimentare a companiei, pentru ca ulterior activele sa fie preluate gratuit.  "Solicitarile salariatilor sunt legitime, in conditiile in care Posta Romana este premeditat devalizata prin angajati ai partidelor si firme capusa. Nu este normal ca un angajat la posta sa castige de patru ori mai putin decat la un privat, iar compania sa nu dispuna de un management performant care sa faca posta competitiva. Guvernantii i-au adus pe oameni la sapa de lemn. Cu 1700 de lei pe luna nu poti face fata la cresterea galopanta a preturilor la energie, utilitati si alimente", a declarat presedintele AUR George Simion.

 "Exista un plan politic de falimentare a acestei institutii strategice a statului roman, pentru ca apoi activele, inclusiv cele imobiliare, sa fie preluate gratuit. Vorbim despre un tun de miliarde de euro. Asa se explica de ce Posta Romana traieste din distributia pensiilor, iar lucratorii sunt batjocoriti cu salarii mizere. Nu se doreste dezvoltarea acestei companii, ci delapidarea banilor pe care statul i-a investit de-a lungul timpului si falimentarea ei. Ne vom opune categoric in Parlament, iar romanii sa stie ca intotdeauna vor avea in noi un aliat si o voce a dreptatii", a afirmat Claudiu Tarziu, lider al grupului AUR din Senat.

 Alianta pentru Unirea Romanilor avertizeaza ca inflatia mare va scoate tot mai multi romani in strada, in urmatoarea perioada. Pensiile speciale, subventiile acordate partidelor, salariile mari ale directorilor pusi politic in functii produc dezechilibre macroeconomice, iar solutia nu este "ceaiul de tei".

                 

      14 mai 2022

0 comentarii1757 vizualizări15 mai 2022
rss 2.0
rss 2.0