Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
Ambasadorul de la Chisinau, vinovat pentru esecul organizatoric de la alegeri.

Platforma Unionista Actiunea 2012 trage un nou semnal de alarma cu privire la prestatia reprezentatilor statului roman in Basarabia. Unionisti ii vad ca vinovati pentru proasta organizare a alegerilor europarlamentare din Republica Moldova pe reprezentantii ambasadei Romaniei.

 Pe parcursul intregii zile s-au inregistrat cozi in fata sectiilor de votare, in conditiile in care temperaturile au fost in jurul a 30 grade Celsius. Majoritatea votatilor au trebuit sa astepte circa doua ore pentru a-si exercita dreptul de vot. Inchiderea urnelor a lasat sute de oameni fara dreptul legal de a vota, acestia aratandu-si dezamagirea protestand.  De administrarea intregului proces s-a ocupat ambasada Romaniei.

 "Imaginile debandadei organizatorice gestionate de Ambasada Romaniei la Chisinau, au fost preluate de toate televiziunile locale aducand grave deservicii de imagine statului nostru. In loc sa reprezinte un model de civilizatie si buna organizare, ziua alegerilor europene a reprezentat la Chisinau un veritabil fiasco ce dauneaza grav imaginii Romaniei." a declarat Cristian David, co-presedinte al Platformei Unioniste Actiunea 2012.

 Organizatiile componente ale Platformei Unioniste Actiunea 2012 cer autoritilor romane sa ii trateze pe cetatenii romani din Republica Moldova asa cum sunt tratati si cei din Tara si, inca o data, solicita retragerea din functie a ambasadorului Marius Lazurca.

 

Platforma Unionista Actiunea 2012               

                           26 mai 201

0 comentarii3479 vizualizări26 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0