Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 29 Martie 2024 - 14587
OLIMPIADA INOCENTILOR editia a XII-a, 10 MAI 2018.

Fundatia Inocenti Bistrita anunta organizarea Olimpiadei Inocentilor, editia a XII-a, eveniment dedicat copiilor cu dizabilitati de pe raza judetului Bistrita Nasaud. Devenita deja o traditie a Inocentilor, Olimpiada va cuprinde o inlantuire de momente emotionante in care copilaria, bucuria si egalitatea de sanse se prind intr-o "hora" a prieteniei.

 Ne bucuram sa avem ca parteneri si de aceasta data: Primaria Municipiului Bistrita, unitatile de invatamant special de pe raza judetului Bistrita Nasaud, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita, British School of Bucharest, Asociatia Impact, Tineri pentru Comunitate, Interact, insa, cu siguranta, ni se vor alatura si alte organizatii si companii locale. De asemenea, multumim pentru sprijin Allianz-Tiriac Asigurari SA - Sucursala Bistrita Nasaud RP.

 

Activitatile din ziua Olimpiadei Inocentilor, 10 Mai 2018, se vor desfasura pe piateta din fata Palatului de Cultura Bistrita si zona parcului municipal. In caz de vreme nefavorabila, locatia evenimentului va fi Sala de Sport "Dorin Morutan" a Liceului cu Program Sportiv Bistrita (intrarea se va face din str. Granicerilor).

Agenda Olimpiadei Inocentilor

  • 10 Mai 2018, orele 13:30 - 18:00, Piateta din fata Centrului Cultural Municipal Bistrita:

·         Probe sportive (baschet, tenis de masa, fotbal, jocuri, atletism);

·         Probe artistice (dans, cantece, poezii, pictura, desen);

·         Activitati complementare (face painting etc).

 

Facem precizarea ca la acest eveniment sunt asteptati sa participe in jur de 400 de copii cu dizabilitati si 200 de voluntari care ii vor insoti in lumea jocului si a distractiei, toate activitatile fiind adaptate nevoilor copiilor.

 

Va asteptam joi, 10 Mai, sa celebram impreuna copilaria intr-un mod special!

 

Va multumim!

 

 

Persoana de contact: Andrada Miron

Numele organizatiei: Fundatia Inocenti

Numar telefon: 0764512917

Emai- office.bistrita@inocenti.ro

Website: www.inocenti.ro

0 comentarii2821 vizualizări04 mai 2018




rss 2.0
rss 2.0