Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Oaza de bucurie, marca Inocenti, la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita.

Fundatia Inocenti Bistrita are bucuria de a anunta redeschiderea camerei de joc din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita. In ultima perioada, camera de joc din sectia de pediatrie (etajul 5) a trecut printr-un adevarat proces de transformare: renovare, mobilare, dar si dotarea cu multe materiale educationale, jocuri si jucarii care abia asteapta sa tina companie micilor pacienti.

Evenimentul de inaugurare a camerei de joc va avea loc miercuri, 16 mai, ora 11, etajul 5 (sectia pediatrie) in sala dedicata programului Inocenti "Viata Copilului". De la aceasta activitate, nu putea lipsi Clovnul Winkey, cel care naste multe zambete pe chipurile copiilor in cadrul fiecarui eveniment Inocenti.

Fundatia Inocenti Bistrita deruleaza programul de suport psiho-social "Viata Copilului" in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita inca din anul 1998. De atunci si pana in prezent, mii de copii bolnavi s-au bucurat de beneficiile activitatilor derulate de catre specialistii Inocenti in camera de joc. Este vorba despre activitati de relaxare, ludo-terapie, joc medical, dar si alte activitati menite sa ii ajute sa obtina mai multa intelegere si stare de confort in raport cu boala, cu ustensilele medicale si tratamentele necesare. Camera de joc reprezinta oaza de bucurie, culoare si energie pozitiva intr-o perioada mai dificila din viata copiilor (si implicit, a intregii familii) si anume, spitalizarea.      

Infrumusetarea camerei de joc a fost un efort de echipa, Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita ocupandu-se de procesul de renovare, iar Fundatia Inocenti asigurand mobilierul si jocurile, prin proiectul Erasmus+ "Together we face difficulties!".

Multumim din suflet conducerii spitalului, personalului administrativ, personalului medical si auxiliar!   

 

0 comentarii3150 vizualizări15 mai 2018




rss 2.0
rss 2.0