Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
ACR a ocupat un loc al perfomantei la Concursul European de Educatie Rutiera FIA - 2018.

In perioada 6 - 9 septembrie 2018, in organizarea Federatiei Internationale a Automobilului (FIA), a avut loc, la Budapesta, editia 2018 a Concursului European de Educatie Rutiera (ETEC). Echipa ACR, care a reprezentat Romania la acest concurs international traditional, constituita din copii de 10 - 12 ani, a obtinut cea mai buna performanta, ocupand locul 4 in clasamentul final al celor 24 de cluburi nationale din tarile participante.

Cele 9 probe pe care copiii le-au sustinut sub indrumarea profesorilor instructori, au inclus atat chestionare teoretice complexe privitoare la cunoasterea regulilor de circulatie rutiera, cat si probe de indemanare in conducerea bicicletei pe poligoane special amenajate, cu un grad ridicat de dificultate. 

Participarea echipei Romaniei la FIA ETEC 2018 a fost realizata cu implicarea inclusiv financiara si logistica, a Automobil Clubului Roman. Copiii participanti au provenit de la Scoala Gimnaziala Coresi din Targoviste si Scoala Gimnaziala nr. 29 Galati.

Felicitari pentru aceasta performanta europeana!

 

1 comentariu2891 vizualizări13 septembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0