Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 11 Decembrie 2019 - 12648 vizitatori azi
Filiala Judeteana de Cruce Rosie Bistrita-Nasaud si-a ales un nou Comitet Judetean.

Filiala Judeteana de Cruce Rosie Bistrita-Nasaud si-a ales un nou Comitet Judetean, iar in functia de Presedinte a fost aleasa doamna Dr. Andrea Ciuzan, care isi va continua activitatea pentru al doilea mandat de Presedinte. ``Sunt onorata sa imi continui activitatea pentru al doilea mandat de Presedinte, pentru una dintre cele mai prestigioase organizatii umanitare din lume, ce activeaza in Romania de peste 140 de ani in baza Conventiilor internationale intre state, considerand ca informarea, educarea si pregatirea populatiei in acordarea primului ajutor salveaza vieti oriunde si oricand, indiferent de varsta sau studii, reduc costurile pentru sistemul medical, daca institutiile, administratia publica si mediul privat vor investi in pregatirea populatiei pentru acordarea primului ajutor acordat unei victime si astfel Crucea Rosie - in baza legii romane si a Ghidului european- isi va mari contributia la salvarea de vieti umane in comunitati pana soseste ambulanta.`` a afirmat doamna Dr. Andrea Ciuzan.

Presedintele Crucii Rosii Bistrita-N, e medic cu o vasta experienta in sistemul medical judetean de urgenta la ambulanta, actual medic de familie in Mun. Bistrita si formator acreditat in pregatirea instructorilor care furnizeaza cursurile de prim ajutor la Crucea Rosie BN.

Filiala Judeteana de Cruce Rosie Bistrita-Nasaud a ales un nou Comitet Judetean cu un mandat de 4 ani, iar activitatea derulata de catre membri Comitetului este una voluntara si onorifica.

 

Crucea Rosie - Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud.

 

0 comentarii2016 vizualizări06 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0