Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 30 Octombrie 2020 - 9952 vizitatori azi
Dedicat membrilor ACR, un discount de 30% la toate abonamentele.

Intotdeauna in centrul atentiei noastre sunt membrii ACR, de aceea parteneriatele pe care le incheiem au rolul de a le aduce un plus de beneficii.

Poate ca mai mult ca oricand, zilele acestea sanatatea ocupa un loc important pentru noi toti, iar de aceea am pus bazele unei noi colaborari, care vine in spijinul membrilor ce isi doresc sa aibe alternativa atunci cand este vorba despre serviciile medicale.

Dedicat membrilor ACR, parteneriatul cu reteaua de sanatate Regina Maria vine cu un discount de 30% la toate abonamentele. La acest discount se adauga si un extra-beneficiu, prin care aveti posibilitatea de a utiliza aceasta reducere si pentru membrii familiei dumneavoastra, la achizitia de abonamente.

Si pentru ca totul sa fie mai usor si mai rapid, pentru a beneficia  de aceasta reducere, va trebui doar sa prezentati cardul de membru ACR  (valabil) in oricare dintre locatiile Regina Maria. Daca abonamemtul se incheie on-line ori telefonic, puteti trimiteti o simpla copie a cardului. Pentru a vedea pachetele de abonamente puse la dispozitie de catre partenerul nostru va rugam accesati:  https://www.reginamaria.ro/abonamente-si-pachete.

Reteaua de sanatate Regina Maria este una dintre cele mai mari retele private de sanatate din Romania si activeaza in 18 policlini, 5 spitale, 3 Campusuri Medicale si peste 141 de clinici partenere in toata tara

Automobil Clubul Roman este mereu aproape de nevoile automobilistilor si incheie parteneriate pe termen lung, pentru a va oferi acces la diverse servicii si produse. Va invitam sa intrati in contact cu Sucursalele ACR si sa aflati mai multe despre aceste reduceri.

 

0 comentarii3374 vizualizări28 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0