Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 30 Octombrie 2020 - 9980 vizitatori azi
Ziua Europei 2020: Elevii judetului si-au demonstrate creativitatea in cadrul a doua concursuri.

Anul acesta, cu ocazia Zilei Europei, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul Europe Direct Bistrita, va premia castigatorii celor doua concursuri dedicate elevilor si tinerilor din judet: concursul de afise cu tema "Pactul Ecologic European in viziunea mea" si concursul de eseuri cu tema "Solidaritatea cetatenilor Uniunii Europene privind Covid-19".

 Concursul "Pactul Ecologic European in viziunea mea"  derulat in perioada 16 martie - 27 aprilie 2020, a fost deschis tuturor elevilor de liceu din judetul Bistrita-Nasaud si a presupus realizarea, de catre participanti, a unui afis care sa surpinda prin intermediul imaginilor eforturile Uniunii Europene in domeniul ecologic si responsabilizarea tinerilor fata de factorii distructivi ai mediului, prin atitudini prietenoase cu acesta. Au fost inscrise in concurs 8 afise.

 Concursul "Solidaritatea cetatenilor Uniunii Europene privind Covid-19" derulat in perioada 28 aprilie - 5 mai 2020, a fost deschis tuturor elevilor si tinerilor din judetul Bistrita-Nasaud si a presupus realizarea, de catre participanti, a unui eseu scurt si creativ pentru sustinerea si solidaritatea  in lupta impotriva noului coronavirus. Au fost inscrise in concurs 11 eseuri.  

 

 La data de 9 mai, cu ocazia Zilei Europei, va avea  loc, online, evenimentul de  premiere a participantilor la cele doua concursuri lansate de catre CIED Bistrita. Evenimentul va avea loc pe pagina de Facebook a CIED Bistrita incepand cu  ora 12 . https://www.facebook.com/EuropeDirectBistrita

 

 

                            Mai multe informatii gasiti pe www.europedirectbistrita.ro

 Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud.

Contact: Monica Muresan - Manager, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, www.europedirectbistrita.ro  

0 comentarii3073 vizualizări07 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0