Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 30 Octombrie 2020 - 10718 vizitatori azi
Reduceri de pana la 40% din valoarea cotizatiei si 50% din taxa de inscriere la ACR.

La solicitarea mai multor membri ACR care din cauza situatiei din tara, legata de pandemia de COVID-19,  s-au aflat in imposibilitatea de a-si achita cotizatia de membru ACR cu reducerea acordata  de Ziua Automobilistului sau cu ocazia Sarbatorilor Pascale, Automobil Clubul Roman a hotarat ca in perioada 03 - 14 iunie 2020 sa vina in intampinarea acestora cu aceleasi reduceri de pana la 40% din valoarea cotizatiei si 50% din taxa de inscriere.

Incepand de astazi va asteptam in toate sucursalele si agentiile noastre pentru a va alatura familiei ACR!

Pe langa serviciul de asistenta rutiera certificata pe care ACR il ofera automobilistilor, am creat si un lant de parteneriate locale si nationale la care membri nostri au acces doar prin prezentarea cardului de membru.

Printre cele mai apreciate beneficii se inscriu cele privitoare la reducerile acordate la achizitionarea combustibilililor auto, de pana la 15 bani/litru (LukOil), service auto si pana la 25% reducere la  ITP sau pentru studenti si elevi 10% reducere la Scoala de Soferi ACR.  Fiecare dintre acestea ofera o diversitate  de reduceri ale costurilor pe care fiecare automobilist le are de achitat frecvent!

Fiind constienti ca interesul automobilistilor nu se opreste aici, si ca acestia isi doresc sa calatoreasca mai mult, oferim reduceri de 5 % prin agentia de turism Paralela45 la pachetele de vacanta, dar si reduceri la cazari in hoteluri pe intreg cuprinsul  tarii prin parteneriate locale.

Printre partenerii ACR ii veti gasi si pe cei de la Hard Rock Cafe (pana la 25% discount) sau Therme Bucuresti (15% discount).

Sanatatea si siguranta membrilor nostri este prioritatea noastra! De aceea, am incheiat parteneriate cu  lantul de farmacii Catena (25% discount) si cu reteaua privata de sanatate Regina Maria (30% discount la abonamente)

Aceste parteneriate au rolul sa asigure accesul membrilor la servicii si produse competitive, atunci cand acestia au nevoie de acestea si nu sunt limitate de o anumita perioada de timp.

Despre aceste discount-uri si alte reduceri pe care nu le-am mentionat aici va  invitam sa luati legatura cu Sucursalele ACR locale unde aveti la dispozitie toate informatiile necesare.

 

 Echipa ACR

0 comentarii2779 vizualizări03 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0