Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 30 Octombrie 2020 - 9968 vizitatori azi
Femeia, vectorul inovatiei.

Sunt femeie. Nu am nevoie de alta superputere! Le am pe toate la un loc. Este mesajul care a insotit evenimentul Femeia, vectorul inovatiei, organizat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin centrul de Informare Europe Direct  Bistrita.

Am inceput incet, cu pasi marunti si cu respectarea regulilor impuse de distantare sociala, evenimentele de socializare fata in fata, din cadrul Centrului de Informare Europe Direct Bistrita.

Femeile au avut mereu roluri multiple: mame, stapane ale casei dar si angajate, dezvoltandu-si astfel abilitati si competente care le-au ajutat, intr-o economie libera, sa isi utilizeze potentialul creativ.

De la dezbateri pe tema " Cum a schimbat lumea, masina de spalat haine" la cum schimba masina de spalat noile modele de afaceri circulare prin implicarea femeilor europene  in viata de familie si cariera, subiectele au prins contur si putere in exprimare prin entuziasmul doamnelor si farmecul discutiilor. 

Un stil de viata sanatos este o investitie, nu o cheltuiala, un alt  subiect atins in dialogurile evenimentului, amplificand tema inspre domenii precum calitatea alimentelor si siguranta produselor, economie si gen - ideologia de gen si antreprenoriatul in domeniul artei si exprimarea prin pictura.

La eveniment au fost prezente doamne care au socializat si au facut schimb de pareri pe tot parcursul evenimentului.

 

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud. Contact: Monica Muressan - Coordonator, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, http://www.europedirectbistrita.ro/

0 comentarii2821 vizualizări25 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0