Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 30 Octombrie 2020 - 10792 vizitatori azi
Scoala de vara, Fii eco-responsabil.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud prin Centrul de Informare Europe Direct Bistrita organizeaza in parteneriat cu Liceul de Arte "Corneliu Baba" Bistrita si Liceul Teoretic "Principesa Natalia Dadiani" din Chisinau, Scoala de vara pentru tineri, cu tema " Fii eco-responsabil".  Acest eveniment se va desfasura in perioada 17 august-25 august 2020 si va fi alcatuit din ateliere educationale si de creatie online, avand ca actiune de interes, un concurs de creatii in care fiecare participant va identifica un obiect vechi, a carui ciclu de viata este considerat incheiat, transformandu-l si gasindu-i o noua utilizare, folosind materiale reciclabile pentru transformarea acestuia.

Evenimentul va debuta online, pe platforma Webex, astazi, 17 august 2020, incepand cu ora 14.00 cu un training referitor la introducerea in economia circulara si prezentarea Regulamentului de concurs.

Evenimentul se va finaliza in data de 25 august 2020, cu premierea castigatorilor concursului. Vor fi acordate 3 premii si doua mentiuni, constand in vouchere pentru achizitionarea de materiale specifice actiunilor creative. Pentru evaluarea lucrarilor se va lua in calcul, originalitatea lucrarii, reprezentativitatea, materialele reciclate folosite, modul de gestionare al deseurilor rezultate. 

Comportamentul eco-responsabil este o stare de spirit care se refera in primul rand la adoptarea unor gesturi simple, aparent mici dar cu efect mare, in vederea reducerii cantitatii gazelor cu efect de sera din atmosfera, a cantitatilor de poluanti, deseuri, ape uzate si reducerea consumului de apa, energie, materiale, etc.

Bunastarea mediului in care traim depinde de noi si atitudinea prietenoasa pe care o avem fata de natura.

Ai grija de planeta noastra, asa cum ai grija de tine, in fiecare zi!

 

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud. Contact: Monica Muressan - Coordonator, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, http://www.europedirectbistrita.ro/

 

0 comentarii1687 vizualizări17 august 2020
rss 2.0
rss 2.0