Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Educatie financiara pentru tinerii bistriteni.

Asociatia Creative Ideas of Youth People to Society desfasoara in acesta perioada proiectul de educatie financiara "Profesorul financiar". Proiectul presupune desfasurarea unot training-uri si focus grupuri de tineri prin care acestia vor deprinde abilitati pentru scrierea unei cereri de finantare a unui proiect. In urma acestor training-uri tinerii vor fi mult mai bine pregatiti in folosirea banilor proprii.

 Pe aceasta cale, invitam tinerii sa se alature proiectului si sa adere grupului creat special pentru ei, pe facebook, "Profesorul financiar".

 

Activitatile se vor desfasura conform situatiei actuale, atat in aer liber cat si in spatiul inchis, respectand normele de protectie impuse.

 

#EducatiaFinanciara este tot atat de importanta ca cei 7 ani de acasa, iar "Profesorul financiar" este un proiect adresat tinerilor care vor sa cunoasca aspecte legate de #valoarea banilor, vietii, calitatii si dezvoltarea personala.

 

Indiferent de profesia pe care o avem, fiecare dintre noi intra in contact cu domeniul finantelor. In momentul in care esti platit pentru ceea ce faci si folosesti banii pentru a achizitiona bunuri sau servicii, intri in lumea finantelor.

 

Atunci cand auzim termenul de #educatiefinanciara, majoritatea ne gandim la instrumente financiare complexe precum actiunile, obligatiunile, pietele derivate sau piata Forex. Dar de fapt educatia financiara se refera la notiunile de baza pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le aiba.

 

Termeni precum administrarea veniturilor, prioritizarea si planificarea cheltuielilor, economisire si investitii, nu ar trebui sa lipseasca din vocabularul tau.

 

Educatia financiara te invata cum functioneaza banii, de unde provin, cum sa ii administrezi eficient si cum sa ii inmultesti investindu-i.

 

Oamenii cu un #nivel de #educatiefinanciara crescuta au sanse mai mari sa aiba succes in viata.

 

#tineri #educatiefinanciara #oportunitate

 

Proiect cofinantat din bugetul Muncipiului Bistrita prin sesiunea de finantari de proiecte nerambursabile 2020.

 

 

Pentru mai multe detalii puteti urmari pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/creativeideasbn/

 

 Sau ne puteti contacta la adresa de e-mail creativeideasbn@yahoo.ro

 

 - poze proiecte Edu.Camp, SmartEducation

 

 

Cu stima,

 Neamti Raul Ciprian

Presedinte CIYPS

Intr.Parcalabului 4C

Mobil: 0742 279 773

e-Mail: creativeideasbn@yahoo.ro

0 comentarii3066 vizualizări19 august 2020




rss 2.0
rss 2.0