Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 30 Octombrie 2020 - 9904 vizitatori azi
"Targul de Purici-Anticariat".

Dragi voluntari, prieteni ai clubului si urmaritori ai targului, Pandemia de COVID ne-a afectat intreaga viata, astfel incat nu se putea sa nu afecteze si desfasurarea editiei din acest an a Targului de Purici.

 Cum anul acesta ar trebui sa aiba loc cea de a saptea editie a unui eveniment deja intrat in calendarul de evenimente al orasului, si cum nu ne dorim sa intrerupem aceasta deja traditie, am reflectat asupra modului in care sa putem sa oferim celor care au apreciat conceptul acestui targ o versiune adaptata momentului pe care il traim.

 Si atunci cand cauti, solutiile se gasesc. In sprijinul nostru s-a oferit ca amfitrion al evenimentului Muzeul Judetean, care ne va pune la dispozitie cu generozitate curtea interioara si standurile pe care le detine.

 Urmatoarea intrebare pe care ne-am pus-o: ce produse putem propune vizitatorilor nostri?  S-au exclus din start hainele si s-a intocmit o lista de produse eligibile: arta, tablouri, portelanuri, articole sportive, schiuri, biciclete, trotinete, carti, rechizite scolare, jocuri, viniluri, casete, gablonturi si bijuterii, articole pentru Craciun, decoratiuni pentru casa si gradina, mic mobilier. Astfel, denumirea celei de a VII-a editii a aparut aproape de la sine: "Targul de Purici-Anticariat".

 O noua si importanta provocare s-a nascut din faptul ca se pare ca in acest an nu vom putea avea produse trimise de catre colegii austrieci, din acelasi motiv, din pacate atat de cunoscut. Si de aici un test de maturitate: oare dupa sase editii, suficienti concitadini ai nostri au inteles conceptul incat sa-i sprijine bunul mers prin donatii? Noi credem ca da si venim cu urmatorul indemn:

 

NU LASATI LUCRURILE SA MOARA!

 Daca nu ati atins de mult timp lucruri care mai pot fi inca folosite, daca poate va incurca in gospodarie, dati-le sansa de a fi utile altcuiva, contribuind pe deasupra la strangerea de fonduri necesare clubului in realizarea celor doua mari proiecte, "Adapost pentru victimele violentei in familie" si " Parcul perilor seculari Lions", dar nu numai! Donati-le si vor deveni de doua ori utile, dumneavoastra devenind totodata partas la efortul nostru de a schimba cat de putin lumea in bine.

Data probabila a targului va fi 2-3 octombrie, urmand ca noi sa va tinem permanent la curent pe pagina targului cu tot ce se intampla.

 

Va asteptam alaturi de noi! 

0 comentarii1344 vizualizări01 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0