Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Marti 24 Noiembrie 2020 - 2892 vizitatori azi
Proiectul "Aleg sa decid EU".

Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita impreuna cu partenerii, Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Bistrita-Nasaud si Liceul Tehnologic Ion Caian Romanul din localitatea Caianu Mic, va desfasura in perioada 01.09.2020-31.03.2021 Proiectul "Aleg sa decid EU".

Proiectul este finantat de Comisia Europeana prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale prin intermediul Programului Erasmus+, Actiunea Cheie 3: Proiecte de dialog pentru tineret, beneficiind de un sprijin in valoare de 5232 euro.

Scopul Proiectului "Aleg sa decid EU" este cresterea gradului de implicare al tinerilor cu privire la implicarea in evenimentele cu aspect democratic-participativ, procesele electorale, decizionale si dezbaterile pe tematica politicilor de tineret, in randul a 30 de tineri din judetul Bistrita-Nasaud, prin promovarea cetateniei active, a democratiei participative, a tolerantei, respectului utilizand metode nonformale de educatie (brainstorming, biblioteca vie, jurnal). Grupul tinta va include 30 de participanti cu varsta cuprinsa intre 17-18 ani din judetul Bistrita-Nasaud.

Tinerii dornici sa participe se pot inscrie, in perioada 7-14 septembrie, trimitand o scrisoare de intentie la adresa de e-mail atpcb@yahoo.com, urmand ca mai apoi sa fie organizat un interviu on-line.

0 comentarii1974 vizualizări09 septembrie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0