Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
500 de unionisti vor marsalui cu steaguri tricolore si vor promova mesaje de unitate nationala

500 de unionisti vor marsalui cu steaguri tricolore si vor promova mesaje de unitate nationala duminica, 5 august, pe strazile din Balti, cel mai mare oras din nordul Republicii Moldova, controlat de comunisti si rusofili.

             Membrii Platformei civice Actiunea 2012 din Balti, voluntari din raioanele Republicii Moldova, precum si din dreapta Prutului, vor manifesta pasnic pentru Unire si consolidarea democratiei, impotriva comunismului si a planului de federalizare a Republicii Moldova. 

 In ciuda amenintarilor si provocarilor lansate de autoritatile comuniste din Balti, de gruparile de tineri rusofili platiti sa creeze in mod agresiv identitati false sau de bascanul Formuzal, liderul regiunii autonome Gagauzia, carora Rusia le-a aplicat lectia imperialismului, unionisti de toate varstele vor manifesta la Balti contra sindromului ostilitatii si in favoare recuperarii memoriei si patrimoniului spiritual romanesc.

 Pentru deplasarea la Balti, jurnalistilor interesati sa participe la eveniment Platforma civica Actiunea 2012 le organizeaza transport gratuit din Bucuresti si din Iasi.

 

 

Platforma civica ACTIUNEA 2012 UNIREA FACE PUTEREA!
Iulia Modiga - iulia@actiunea2012.ro - 0727689615

 

0 comentarii3283 vizualizări03 august 2012
rss 2.0
rss 2.0