Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 09 August 2020 - 4224 vizitatori azi
Primele 10 000 de semnaturi pentru Basarabia.

10 883 de romani au semnat pana in acest moment pentru revenirea Basarabiei acasa si numarul acestora creste de la zi la zi. Alaturi de Bucuresti, in colectarea semnaturilor s-au remarcat judetele Suceava, Arges si Dolj. Campania "Aducem Basarabia acasa" a fost lansata de catre o coalitie de peste 30 de ONG-uri unioniste si are ca obiectiv strangerea a cel putin 100.000 de semnaturi care sa insoteasca un pachet legislativ, a carui menire este sa faca din Republica Moldova o prioritate nationala a Romaniei.

            In perioda care urmeaza, membrii coalitiei vor lansa campania de colectare a semnaturilor si in celelalte judete ale Romaniei, iar bucurestenii sunt asteptati zilnic in fata magazinului Unirea si in Piata Romana la corturile campaniei, pentru a aduce Basarabia acasa printr-o semnatura.

            De asemenea, Platforma Civica Actiunea 2012 lanseaza un apel catre toti cetatenii romani interesati de soarta celor peste trei milioane de romani basarabeni de peste Prut: sa sprijine campania in calitate de voluntari si sa colecteze semnaturi in orasul din care fac parte.

 Voluntarii se pot inscrie in cadrul campaniei pe site-ul www.basarabia-acasa.ro 

Pentru detalii : Telefon: 0727 689 615 | contact@actiunea2012.ro | www.actiunea2012.ro

 

Platforma Civica Actiunea 2012                                                                                  8 mai 2013

1 comentariu4228 vizualizări08 mai 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

BASARAB PER DECEBAL
02 Iunie 2013 - 13:10

CU MIC CU MARE LA SEMNAT MAI FRATIOARE ca nu e durere mai mare sa-ti vezi neamul la pierzare ..SA INTINDEM MINA SI SA SEMNAM CA NU LUPTAM PE FRONT - DOAR SEMNAM SI BASARABIA NOASTRA IN CASA DINSILOR ADUCEM =DOAMNE AJUTA LUMINEAZA MINTEA BISTRITENILOR CA NU IASTE ALTA MAI DE FOLOS PE LUME DECIT IUBIREA DE NEAM =EI OAMENI NE-AU FACUTU- O POSADA 1330 NE-AU DAT -in Daciamunteana= Ableeped SA SEMNAM CU TOTI LA SEMNAT ..eu am 90 de ani si pentru BASARABIA 2 PICIOARE MI-AM LASAT pe cimpurile NISTRULUI...si m-am rugat Timpului sa nu mor sa vad BASARABIA la dinsa in cuibusor..

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0