Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Seminarul gratuit 21 metode pentru a creste afacerea ta sustinut de Lorand Soares Szasz revine Bistrita.

Lorand Soares Szasz a inceput turneul de semniare gratuite pentru antreprenori la care a strans pana acum zeci de mii de participanti. Marti, 3 februarie, va fi prezent la Bistrita in doua sesiuni: de la ora 10:00, respectiv de la 17:00 la Hotel Metropolis. Seminarul cuprinde 21 de metode testate si aplicabile pietei din Romania de crestere a afacerilor si este adresat antreprenorilor, liber-profesionistilor sau angajatilor care isi doresc sa treaca la urmatorul nivel. Romania are nevoie de avant in ceea ce priveste munca facuta cu profesionalism, iar sustinerea acestor seminare in mod gratuit raspunde acestei nevoi acute a societatii noastre.

 

Probabil cel mai bun seminar de anteprenoriat din tara

 Piata de formare profesionala este in curs de dezvoltare. Daca pana acum publicul era obisnuit cu traditionalele cursuri de educatie profesionala, Lorand Soares Szasz propune o abordare noua: aplicabila, interactiva si, poate cel mai important, care garanteaza evolutia afacerii odata ce se aplica aceste metode. Este vorba despre tehnici simple, dar sigure, potrivite oricarui domeniu de activitate. Pana acum zeci de mii de anteprenori si-au dezvoltat afacerile in urma participarii la acest curs.

 

Cine este Lorand Soares Szasz?

 Lorand Soares Szasz este singurul business coach & trainer din Romania format in cea mai mare firma de coaching din lume - ActionCoach. A cunoscut succesul pornind de la statutul de gradinar in Portugalia si a ajuns in numai trei ani manager de dezvoltare in cadrul ActionCoach. Lorand crede cu tarie ca si in Romania afacerile pot fi facute cu profesionalism. De aceea, a ales sa se intoarca, sa isi vada visul implinit in tara natala. A adaptat tehnicile pietei romanesti si le ofera in mod gratuit tuturot celor ce, asemeni lui, sunt convinsi ca succesul depinde mai mult de individ, decat de context.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, dar si pentru inscrieri, accesati: http://coaching4you.ro/evenimente/calendar-cu-evenimente/1.html.

"Este prima data cand l-am auzit si vazut pe Lorand live. Auzisem de Lorand, l-am citit si ascultat, insa varianta live, informatia si emotiile transmise mi-au redat incredera in mine, in potentialul meu si m-a determinat la actiune. Multumesc, Lorand!"- Sarapciu Elena (Brasov)

 "Un seminar la care chiar daca as fi platit, nu as fi regretat!" - Alexandru Paparusca (Iasi)

 

 

Heidi Cucu

Junior Communications Manager

heidi.cucu@coaching4you.ro

0730. 59. 19. 59

 

0 comentarii2996 vizualizări27 ianuarie 2015




rss 2.0
rss 2.0