Patronate Sambata 23 Iunie 2018 - 11776 vizitatori azi
Caravana Bergenbier EU SUNT 12.

Peste 100.000 de romani s-au racorit in Caravana Bergenbier EU SUNT 12 in tara si peste 100.000 direct la mare, pe plaja Venus-Saturn. Camionul Bergenbier care transporta barul de gheata - construit din cinci tone de gheata reala - a calatorit peste 5.000 de km, timp de o luna jumatate. Gabi Balint, Bogdan Stelea si Mita de la Bere Gratis au fost alaturi de Caravana Bergenbier EU SUNT 12 in misiunea de a racori Romania

 

 Bergenbier a racorit peste 200.000 de romani in cele 27 de orase vizitate in tara si pe litoral de catre Caravana Bergenbier EU SUNT 12, pe un traseu de aproximativ 5.000 de km. Caravana a redefinit racorirea adevarata si a dat startul distractiei din aceasta vara. Oras cu oras, in premiera in Romania, camioanele care au adus racorirea Bergenbier au oferit experiente senzoriale deosebite: romanii au savurat noul Bergenbier 0,33L cu capac Twist off la -5?C in barul de gheata, au trait experienta realitatii virtuale direct in camion si s-au bucurat de activitatile pregatite in cadrul Caravanei. 

 

"Aducem mai aproape de romani racorirea adevarata pe care o regasim in cele mai racoritoare locuri din Romania. De aici vine inspiratia atunci cand facem Bergenbier, berea maturata la rece, filtrata la rece si cu CO2 din fermentatie naturala, tocmai pentru a oferi aceeasi experienta de racorire. Momentele unice traite in Caravana ne-au pregatit pentru aceasta vara calduroasa, iar acum stim cum sa o infruntam", declara Gabriela Lupas-Ticu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

 

Caravana Bergenbier EU SUNT 12 a pornit pe 9 iunie 2017 din KM0 al Racoririi - Ploiesti - si a strabatut intreaga tara, pe un traseu de peste 5.000 de km, oprindu-se prin 27 de orase din tara timp de o luna si jumatate. Punctul final a fost Litoralul, unde Caravana s-a oprit pe plaja Venus-Saturn pentru a-i racori pe romanii prezenti la malul marii.

 

Bergenbier a oferit in Caravana EU SUNT 12 experiente de racorire in plina vara, unele unice in tara: in camionul Bergenbier am putut asista la un spectaculos show multimedia in cel mai cool bar din gheata reala si am savurat la - 5 ?C noul Bergenbier 0,33L cu capac Twist off, pentru o racorire dintr-o rasucire. Peste 5.000 de oameni au experimentat o altfel de racorire prin intermediul realitatii virtuale, iar cei care au venit in Caravana au jucat fotbal pe un teren gonflabil, intampinati de Bogdan Stelea, Gabi Balint si Mita de la Bere Gratis.  10.000 de suturi au fost trase la poarta "aparata" de Bogdan Stelea, iar prietenii Bergenbier au tinut pe picior peste 20.000 de duble. Mai mult, serile au fost animate de un spectacol deosebit pe proiectii pe cladirile simbol din orasele vizitate. 

 

Traseul caravanei a putut fi urmarit pe www.racorimromania.ro si pe pagina de Facebook Bergenbier Romania.

 

Misiunea Bergenbier nu se opreste aici. Racorim Romania! Prietenii stiu de ce!

 

 

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca, activand in Romania din anul 1994. Compania opereaza in prezent o unitate de productie la Ploiesti, iar echipa numara aproximativ 700 de angajati. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producator de bere din lume.           

Portofoliul companiei cuprinde marcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blonda, Bere blonda fara Alcool, ALE, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit - si Noroc  precum si marcile internationale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alaturi de acestea, Bergenbier S.A. importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden precum si berea mexicana numarul 1 in lume, Corona.

 

 

Despre Molson Coors Brewing Company

Molson Coors Brewing Company este al treilea producator de bere la nivel mondial, cu marci extraordinare care incanta consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul sau include marci premium, lideri de piata, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon si Cobra in America de Nord, Europa si Asia. Compania Molson Coors este listata in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord si este constant preocupata de gasirea de noi solutii pentru a maximiza impactul pozitiv asupra societatii. Pentru mai multe informatii despre Molson Coors Brewing Company, vizitati website-ul companiei: www.molsoncoors.com.

 

 

—//—

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Simona Popi, Corporate Affairs Manager Bergenbier S.A

Telefon: +40 372 20 71 09

E-mail: simona.popi@molsoncoors.com

 

0 comentarii2058 vizualizări16 august 2017
rss 2.0
rss 2.0