Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Seria a doua a Cupei E.ON Kinder reuneste 52 de echipe!

Meciurile seriei a doua se joaca incepand de marti, 22 august pana joi, 24 august, iar scorurile se transmit live pe pagina oficiala a competitiei  http://www.eonkinder.ro/competitie/livescore.html  

 Marti au inceput primele meciuri ale celei de-a doua serii a  Cupei E.ON Kinder dedicata categoriilor de copii nascuti in anii 2005, 2006 si 2008.

 Competitia de la Targu Mures a devenit, in cele 10 editii desfasurate pana acum, una dintre cele mai importante din peisajul fotbalistic juvenil, adunand si in acest an in cele doua serii nu mai putin de 1.500 de copii si 96 de echipe.

 Prima serie s-a incheiat la finele saptamanii trecute, dupa 3 zile de fotbal de calitate, iar copiii au plecat acasa cu premiile si trofeele oferite de E.ON Romania, partenerul principal al competitiei.

 Editia din acest an  reuneste copii de la cluburi din judetele Constanta, Brasov, Suceava, Sibiu, Vaslui, Iasi, Timis, Alba, Cluj, Bistrita-Nasaud, Bacau, Salaj, Valcea, Harghita, Maramures, Mures, municipiul Bucuresti, precum si din Cehia.

 Festivitatea de decernare a premiilor si trofeelor pentru a doua serie a Cupei E.ON Kinder va avea loc joi, 24 august, la Casa de Cultura "Mihai Eminescu" din Targu Mures, incepand cu ora 15.00. 

 Turneul este  organizat de Asociatia Sportiva A.C.S. Kinder Sangeorgiu de Mures, cu sprijinul firmelor SportLife si Erima.

 Toate noutatile si detaliile desfasurarii turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competitiei www.eonkinder.ro.

 

 

Persoane de contact:

Vlad Amariei, SportLife, Mob. 0742.107.479, vlad.amariei@yahoo.com

Adela Botan, E.ON Romania, Mob. 0747.773.730, adela.botan@eon-romania.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2926 vizualizări22 august 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0