Patronate Sambata 23 Iunie 2018 - 11738 vizitatori azi
2,2 milioane de euro investite de E.ON in ultimii cinci ani pentru iluminat modern in scoli.

Numai anul acesta, 6.000 de corpuri de iluminat si 15.000 de tuburi cu led au fost montate in institutii scolare din 7 judete; E.ON Romania a continuat in acest an proiectul "Energie in scolile copilariei", dedicat imbunatatirii conditiilor de studiu si eficientizarii consumului de energie prin iluminarea bazata pe tehnologii moderne a salilor de clasa din unitatile de invatamant.

 In cadrul proiectului, care a debutat in 2012, au fost montate 21.500 de corpuri de iluminat si 52.000 de tuburi economice si cu led, suma investita de companie pana in prezent fiind de circa 2,2 milioane de euro.

 "Solutiile pentru crearea unor conditii de viata mai bune consumand in acelasi timp mai putin din resursele planetei reprezinta o preocupare centrala a zilelor noastre. Proiectul nostru de responsabilitate sociala se pliaza perfect pe misiunea noastra. Am ales sa sprijinim in principal invatamantul si vom continua sa o facem, pentru ca este cea mai buna investitie  pentru un viitor mai bun", a declarat Dan Morari, Director General al E.ON Energie Romania.

 Proiectul a fost implementat in 44 de unitati de invatamant din tara, din mediul rural si urban, peste 25.000 de copii si cadre didactice fiind beneficiari directi.

 Anul acesta, E.ON Romania a adus iluminatul modern si eficient in sapte scoli din judetele Mures, Sibiu, Maramures, Timis, Arad, Suceava si Neamt, in perioada aprilie-august a.c., fiind montate circa 6.000 de corpuri de iluminat si 15.000 de tuburi cu led.

 Pentru 5.000 de copii si cadre didactice noul an scolar incepe astfel cu conditii mai bune de studiu, dar si cu o reducere a consumului de energie si implicit a costurilor eferente.

 Inlocuirea corpurilor de iluminat vechi cu unele noi, bazate pe tehnologii eficiente, cum este tehnologia led, aduc economii importante si aceasta nu numai in cazul unor institutii cu sute sau mii de corpuri de iluminat ci si in cazul consumatorului casnic.

 Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu circa 11,8 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala, acestea avand aproximativ 280.000 de beneficiari.

 

Departament Comunicare Corporatista

E.ON Romania

 

 

0 comentarii2065 vizualizări08 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0