Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Prima platforma care uneste mamele antreprenor.

Mamprenoare, platforma online care uneste sub acelasi acoperis mamele antreprenor romance din tara si din Diaspora, a fost lansata si ofera promovare gratuita tuturor membrelor Comunitatii Mamprenoare.

 http://mamprenoare.eu/ este o platforma care aduna intr-un singur loc si face cunoscute la nivel national si international, atat membrele comunitatii Mamprenoare, cat si produsele acestora. Astfel, toate cele aproximativ 200 de mame antreprenor membre ale comunitatii - si numarul lor este in crestere exponentiala!-, beneficiaza de un profil profesional gratuit pe aceasta platforma. Profilul include povestea trecerii fiecarei membre a comunitatii de la statutul de angajat la cel de antreprenor, o fotografie de profil, precum si datele de contact.

 Pe http://mamprenoare.eu/, antreprenoarele isi promoveaza produsele si serviciile si scriu articole de interes public in legatura cu domeniile lor de activitate.

 Dezvoltatorii platformei, un cuplu de romani care traiesc in Belgia, intentioneaza sa includa si un forum unde membrele sa poata discuta pe diferite teme de interes, cum ar fi parteneriate, organizarea de evenimente publice sau de actiuni caritabile. O alta idee este includerea pe http://mamprenoare.eu/ a unui modul de webinarii pentru membrele care au expertiza in diverse domenii si care pot ajuta comunitatea sa creasca.

 Comunitatea Mamprenoare este un Business Hub & Accelerator pentru mamele care isi doresc dezvoltarea unei afaceri proprii care sa le permita sa devina independente financiar.

Comunitatea a fost fondata in urma cu 2 ani de catre Alina Bota, mama antreprenor, economist, cu experienta de peste 18 ani in domeniul financiar-bancar care le este membrelor consultant, trainer si mentor.

 "Scopul comunitatii este acela de a oferi mamelor care isi doresc sa isi dezvolte propria afacere inspiratie, educatie in business si motivatie, prin diferite instrumente: workshopuri, intalniri online si offline, toate concentrate pe rezultate, nu doar pe networking. Educatia este personalizata pe nevoi si membrele colaboreaza in diverse proiecte si se promoveaza reciproc. Toate acestea, cu scopul de a creste afaceri sanatoase si de a oferi copiilor nostri un model de viata echilibrat", spune Alina Bota, Fondatoarea Comunitatii Mamprenoare.

 In comunitatea Mamprenoare nu exista taxa de membru; intrarea se face prin intermediul unui workshop de antreprenoriat la care mamele sunt invitate sa participe pentru a intelege cateva principii de baza in afaceri care le vor ajuta sa ajunga rapid la profit. Mamprenoarele au astfel sansa de a se cunoaste personal inca de la inceput, dar au si un grup de facebook unde discuta si pun la cale intalnirile de lucru lunare, la nivel local. Comunitatea Mamprenoare are acoperire internationala, cu comunitati locale conduse de manageri locali in orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj Napoca, Ploiesti, Timisoara, Alba Iulia si lista este in continua crestere deoarece din comunitate fac parte tot mai multe romance din Elvetia, Franta, Belgia sau UK.

 Tipurile de afaceri ale mamprenoarelor sunt foarte diverse, de la mici ateliere de produse hand-made pana la avocati, psihologi, terapeuti, nutritionisti, comunicatori, poeti, designeri florali si ciocolatieri.

 In 2017, au avut loc mai multe workshopuri "Si mamica, si antreprenor de succes" in tara si in strainatate, iar multe membre au parcurs unul dintre programele de dezvoltare ale unei afaceri de la zero numite "From Zero to Hero". Anul 2017 s-a incheiat cu o suita de evenimente: o lansare de carte, un workshop si o petrecere in cinstea colaboratorilor si partenerilor mamprenoarelor.

Planurile de viitor ale comunitatii Mamprenoare includ parteneriate cu alte comunitati cu valori comune; editarea revistei in versiune print "Mamprenoare", unde membrele din toata tara vor scrie articole si isi vor face auzita vocea; organizarea Targului Mamprenoarelor - prima editie urmand sa aiba loc intre 5-6 mai 2018, in Cluj-Napoca. Este vizata cresterea organica a comunitatii si, mai ales, a afacerilor membrelor comunitatii.

 

Testimoniale:

"Am inceput in lumea antreprenoriatului haotic, investind zeci de mii de euro intr-un stoc de marfa cu care nu stiam ce sa fac, cui sa ma adresez, ce tip de business vreau sa incep si care este viziunea mea pe termen lung. Norocul meu a fost ca intr-o zi am vazut o reclama cu un curs "Si mamica, si antreprenor de succes". Am cunoscut-o pe fondatoarea comunitatii, care mi-a dat o incredere extraordinara ca acel start pornit prost se poate remedia. In urma sedintelor de 1 la 1, business-ul meu a inceput sa intre intr-o linie dreapta, sa-mi fie clar cui si de ce ma adresez, am invatat sa imi valorific corect munca si am primit motivatia de care aveam atata nevoie in aceasta lume a antreprenoriatului. Recomand Comunitatea Mamprenoare tuturor mamicilor care isi doresc o afacere prospera"- Ioana Toncean - Business Owner, Yanna Shop, Cluj Napoca

 

Pagini Utile:

Contact:
Alina Bota, fondator
tel: 0737/ 809 697 e-mail: contact@mamprenoare.eu; alina.bota@levelup.vision  
0 comentarii2954 vizualizări15 februarie 2018




rss 2.0
rss 2.0