Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Saptamana meseriilor 2018: Creativitate si atitudine in cadrul concursului destinat viitorilor hair-stylisti.

Miercuri, 19 aprilie 2018, au avut loc noi concursuri incluse in "Saptamana meseriilor". De aceasta data, acestea au fost dedicate elevilor de la specializarile de frizerie si coafura. Evenimentul, organizat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in cadrul proiectuui Centrul Europe Direct, si Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, s-a bucurat de sprijinul BES Romania - partener oficial, si al Liceului Tehnologic de Servicii Bistrita - gazda a activitatilor.

 Concursul "Creativ in frizerie si coafura", organizat la Salonul-atelier din cadrul Liceului Tehnologic de Servicii Bistrita-Nasaud, a pus fata in fata elevi de la Scoala Profesionala Speciala "Sfanta Maria" Bistrita si  de la liceul gazda. Tinerii liceeni si-au dovedit maiestria in folosirea instrumentelor specifice meseriei, dovedind totodata creativitate si atitudine in efectuarea probelor de concurs: tunsoare "Bros", tunsoare scurta pentru baieti si tunsoare moderna - pentru proba de frizerie; tunsoare pe par lung sau mediu coafat cu bucle realizate din perie, coc pozitionat la ceafa si coafura de seara pozitionata pe partea stanga din par ondulat -  pentru proba de coafura.

Concurentii acestei editii au fost: Nicoleta Tanca, Robert Kertesz, Iuliana Plic, Cristian Macra, Emanuel Moldovan si Rares Habor din cadrul Liceului de Servicii Bistrita; si Alice Diana Luca, Daniel Pacurar si Augustin Moldovan din cadrul Scolii Profesionale Speciale "Sfanta Maria" Bistrita.

Dupa incheierea probelor, elevii participanti au fost evaluati de catre expertii BES Romania si incurajati sa isi continue activitatea in aceasta breasla, evaluatorii precizand ca cei mai multi dintre tinerii concurenti au aratat un potential deosebit de a deveni hair-stylisti de succes.

 

Festivitatea de premiere a participantilor va avea loc la data de 4 mai 2018, dupa incheierea tuturor concursurilor incluse in "Saptamana meseriilor". Sirul de evenimente continua la data de 20 aprilie 2018, cu concursul "Electricianul indemanatic", organizat la LEONI Bistrita, incepand cu ora 11.00.

 

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud. Contact: Ovidiu Puiu - Coordonator, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, http://www.europedirectbistrita.ro/.

0 comentarii3094 vizualizări19 aprilie 2018




rss 2.0
rss 2.0