Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 25 Aprilie 2024 - 14587
Mare atentie la "ofertele" de schimbare a contractului de furnizare electricitate si gaze naturale!

Poti sa fii victima unor practici inselatoare! In ultimele luni, numeroase persoane ne-au adus la cunostinta ca au fost induse in eroare, chiar inselate, de reprezentanti ai unor companii de furnizare de electricitate si gaze naturale, in vederea incheierii unui nou contract.

Abordarea la domiciliu a consumatorilor cu solicitarea documentelor de identitate si a unei facturi mai vechi, cu o argumentatie verbala neacoperita de contract si necesitatea unor semnaturi ale clientului pe anumite documente, fara a da timp pentru a fi citite si intelese, reprezinta "reteta" ce ne-a fost semnalata de clienti din judetele: Iasi, Suceava, Botosani, Bacau, Neamt, Alba, Sibiu, Mures si Hunedoara.

Orice consumator are dreptul sa isi aleaga si sa schimbe furnizorul de energie (electricitate si/sau gaze naturale), prin alegerea unei oferte negociate din piata libera, dar in acelasi timp are si dreptul de a nu fi supus unor practici inselatoare, prin omiterea cu buna stiinta, a unor informatii importante sau prin oferirea unor informatii false.

E.ON incurajeaza concurenta, dar nu si practicile neloiale sau inselatoria. Tocmai de aceea am luat o serie de masuri conform legislatiei din Romania si normelor stabilite de Autoritatea Nationala de Reglementare din domeniul Energiei (ANRE), impotriva celor care distribuie mesaje neadevarate si inselatoare si rugam consumatorii sa ne sesizeze practicile neconcurentiale ale furnizorilor de energie. Toate sesizarile primite  de la clienti sunt redirectionate catre autoritatile statului, iar persoanele care sunt intr-o situatie similara sunt consiliate pentru a fi identificata cea mai buna solutie.


Cum procedez in calitate de client in interactiunea cu un furnizor de energie?         

  • Citesc cu atentie continutul tuturor documentelor puse la dispozitie.
  • Nu semnez nimic daca lipsesc informatii (preturi, termene de plata, valori taxa de reziliere etc.) sau exista campuri necompletate.
  • Ma asigur ca am inteles conditiile contractului si ca acestea sunt in folosul meu.

E.ON este furnizor de electricitate, gaze naturale si solutii energetice de 13 ani, pentru 3 milioane de romani si nu utilizeaza parteneri care sa solicite reinnoirea contractului de furnizare energie sau a diferitelor clauze ale acestuia. Cei care fac acest lucru in numele nostru, actioneaza in mod abuziv si ilegal. Consultantii nostri pot fi identificati usor deoarece legitimatiile, vestimentatiile si documentele sunt cu sigla E.ON, iar clientii pot verifica identitatea acestora, prin telefon la: 0265 200 606.  

 

 

0 comentarii3045 vizualizări30 mai 2018




rss 2.0
rss 2.0