Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 09 Iulie 2020 - 15028 vizitatori azi
Lucas Luktel si Lucas Mobile - pretul foarte mic la telefoane si smartphone-urile de ultima generatie.

In anul 2003 cand domeniul telefoniei mobile era la inceput,  Lucian Mustea a deschis primul magazin in acest domeniu numit "LUK-TEL" situat si in prezent pe Bulevardul Independentei nr.33, langa Yummy Donuts. (zona "Cap de Bou")

Inceputul nu a fost usor deoarece in urma cu 15 ani, piata telefoanelor nu era atat de diversificata, dar entuziasmul cu care a pornit la drum Lucian Mustea, managerul magazinului, a compensat acele greutati.

Lucas Luktel s-a extins pe piata locala, dar si in afara orasului. 

Odata cu cresterea exploziva a pietei de telefoane mobile si tablete, la cererea clientilor, in anul 2017 Lucas Luktel a deschis un nou shop mult mai spatios, numit "Lucas Mobile" care este situat pe Bulevardul Independentei nr.14, langa Pizzeria Tonight. 

Lucas Luktel si Lucas Mobile ofera o gama larga de produse cu design diferit si calitate recunoscuta cum ar fii : xLevel, Vetter, Nillkin, Remax, Hama, etc. Printre cele mai cautate accesorii sunt husele, foliile de protectie, cablurile, incarcatoarele de retea sau auto, acumulatorii externi etc. Toate accesoriile sunt disponibile pentru branduri precum Samsung, Apple, Huawei, HTC, LG, Nokia.

Lucas Mobile este si reprezentant oficial al foliilor de protectie Alien surface, unul dintre cei mai inovatori producatori de folii. 

Pe partea de service, ambele magazine ofera piese si servicii de cea mai inalta calitate, inlocuirea ansamblurilor LCD fiind originale si inlocuirea multor altor componente la fel . 

Nu in ultimul rand trebuie sa amintim de pretul foarte mic al telefoanelor si smartphone-urilor de ultima generatie pe care le gasiti in stoc . 

0 comentarii23569 vizualizări22 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0