Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 28 Mai 2020 - 10058 vizitatori azi
KiK a deschis cel de-al doilea magazin din Bistrita.

KiK, cel mai popular retailer de imbracaminte la pret redus din Germania, cu o retea de peste 3.500 de magazine in Europa, anunta deschiderea celui de-al doilea magazin din Bistrita, in Winmarkt Shopping Center, etajul 2.

Cu o suprafata totala de aproximativ 600mp, KiK Bistrita a fost inaugurat oficial joi, 22august, de la ora 09.00, iar retailerul german a anuntat promotii si premii speciale. Astfel, in zilele de 22-23 august, toate produsele din magazin au beneficiat de o reducere de 10%. Toti cei prezenti la deschidere s-au bucurat de atmosfera energica specifica KiK, cu muzica, baloane, faimoasa mascota KiK, multe premii instant la ruleta.

KiK este o destinatie pentru intreaga familie. In oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: imbracaminte pentru adulti si copii, produse pentru elevii constiinciosi, incaltaminte, accesorii si produse suplimentare, cosmetice, jucarii, decoratiuni pentru casa si diverse produse din categoria home&deco.

Pentru 2019, retailerul si-a propus sa continue expansiunea pe piata romaneasca, avand ca obiectiv sa adauge in portofoliu peste 30 de noi magazine in intreaga tara. Compania mizeaza pe increderea romanilor pentru produse de calitate germana si pe preturile imbatabile practicate. Orasele in care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamt, Botosani, Sighetu Marmatiei, Braila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrita, Craiova, Ramnicu Valcea, Bucuresti (Bucur Retail Park, Liberty Center), Constanta, Timisoara, Drobeta Turnu Severin, Deva, Ludus etc. 

 


Despre KiK

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de moda din Germania, ce detine o retea vasta de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentata in proportie de 70% de segmentul de textile, fiind completata de alte articole pentru casa precum cadouri, accesorii, decoratiuni, jucarii si articole de papetarie.

In prezent, KiK opereaza aproape 3.500 de magazine in Europa, dintre care 2.600 sunt in Germania. Brandul este prezent si in Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croatia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia si, din 2018, si in Romania. Peste 25.000 de angajati contribuie la succesul economic al KiK, care tinteste extinderea retelei la 5.000 de magazine in Europa. KiK se numara, cu o crestere anuala de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.


Pentru mai multe detalii, accesati  www.kik.eu/ro/companie.

0 comentarii2492 vizualizări26 august 2019
rss 2.0
rss 2.0