Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 28 Mai 2020 - 11698 vizitatori azi
Solutii inovatoare de energie ca sa te bucuri din plin de zona ta de confort.

In fiecare zi suntem expusi unei avalanse de indemnuri care ne spun ca, pentru a deveni mai buni, trebuie sa iesim tot mai mult din zona de confort, trebuie sa muncim mai mult, sa ne depasim continuu propriile limite si sa facem mereu lucrurile diferit. In acelasi timp, creste nevoia noastra de a ne deconecta de la viata cotidiana agitata, revenind in acel loc al nostru, in zona noastra de confort, in care sa ne incarcam bateriile.

 Totusi, potisa ai successisaprogresezichiardin zona de confort, estepromisiunea pe care o face E.ON.

 "Zilnic ne lasam antrenati in acest ritm ametitor al vietiisi, uneori, este bine sa facem acest lucru. Dar adevarul este ca toti avem nevoie de acel loc care ne incarca cu o stare de bine si care ne ajuta sa evoluam, adica avem nevoie de zona de confort. Ea sta la baza progresului personal pentru ca este locul in care indraznim sa incercam orice, cu ce stim deja sa facem si avem curajul de a face lucrurile diferit, pentru a face o diferenta. Rolul nostru, al E.ON, este acela de a-i ajuta pe clienti sa se bucure din plin de zona lor de confort, oferindu-le solutii inovatoare de energie" explica Claudia Griech, directorul general adjunct alE.ON Romania.

 

E.ON Drive este solutia de mobilitate electrica care cuprinde o gama completa de statii de incarcare pentru masini electrice, dar si servicii: de la consultanta pentru personalizarea solutiilor, pana la mentenantasi sisteme moderne de facturare. Panourile fotovoltaice reprezinta solutia de producere a energiei electrice din sursa solara, iar E.ON Life este un pachet dedicat clientilorcare cauta mai mut decat o centrala termica. Astfel, E.ON Life Smartcontine cea mai performanta centrala in condensare, actionata prin intermediul unui termostat smart TADO, care permite reducerea consumului cu pana la 30%, precum si servicii tehnice complete.E.ON ServExpress este o solutie de  asistenta tehnica 24/7 siinterventii rapide in cazul defectiunilor la centrala termica sau la instalatia electrica, iar E.ON Duo este un pachet avantajos care ofera integrat electricitate si gaze naturale, oferind simplitate si flexibilitate in gestionarea contractului de energie.

 

E.ON isi propune transformarea companiei in partenerul preferat al clientilor pentru contractarea de produse sisolutii inovatoare de energie menite sa le imbunatateascaviatasi sa le sustina progresul, direct din zona de confort.

 

Despre E.ON Romania
Grupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurandactivitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei si a solutiilorenergetice pentru circa 3,1 milioane de clienti. De la intrarea pe piata din Romania grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2 miliarde de euro. 

 

 

 

 

 

0 comentarii2212 vizualizări28 august 2019
rss 2.0
rss 2.0