Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 28 Mai 2020 - 11050 vizitatori azi
CFR Cluj si Juniorul Suceava au castigat Trofeele Cupei E.ON Kinder 2019.

Clujenii de la CFR au plecat acasa cu trofeele la categoriile 2007 si 2009; Micutii fotbalisti de la Juniorul Suceava au castigat locul I la categoria 2011. Ropote de aplauze, cantecul campionilor, poze de grup ale echipelor de pe podium, lacrimi de bucurie, dar si de tristete, selfie-uri cu celebrul Ilie Dumitrescu si multa energie, mai bine zis #energiepentrucampioni. In acest fel se poate descrie, in doar cateva cuvinte, atmosfera traita joi, 5 septembrie, la festivitatea de premiere a celor mai buni fotbalisti de la Cupa E.ON Kinder 2019, seria I.

 

Premiile si trofeele au fost oferite de Ambasadorul Cupei E.ON Kinder, celebrul fotbalist al "Generatiei de Aur" Ilie Dumitrescu si Teona Oltean, director general adjunct Delgaz Grid care i-au incurajat pe copii sa continue sa faca sport, fiindca perseverenta si pasiunea pot sa le aduca multe impliniri.

 "Va felicitam pe voi, dragi copii, pe antrenori, pe parinti si pe toti sustinatorii vostri. V-am urmarit impreuna cu colegii mei din Delgaz Grid si ne-ati demonstrat ca puteti fi modele si pentru alti copii care fac sport", a transmis Teona Oltean.

 

Au fost trei zile de confruntari pe terenurile de la Academia de Fotbal din Tirgu Mures, circa 200 de meciuri jucate si 1.000 de copii care au infruntat caldura de afara, fara ca asta sa le diminueze dorinta de a fi cei mai buni.

 

La finalul seriei intai, clasamentul Cupei E.ON Kinder 2019 arata astfel:

 

CATEGORIA 2007

GOLGHETER - Vlad Oarga, Academia U Luceafarul Cluj

Horatiu Florea, Best Kids Reghin

LOCUL 1 - CFR Cluj

LOCUL 2 - Academia U Luceafarul Cluj

LOCUL 3 - ACS Tampa Kids Brasov

 

CATEGORIA 2009

GOLGHETER -- Mihnea Stroe, Juniorul Brasov

LOCUL 1 - CFR Cluj

LOCUL 2 - Academia U Luceafarul Cluj

LOCUL 3 - Interstar Sibiu

 

CATEGORIA 2011

GOLGHETER - Cristian Luca, Interstar Sibiu

LOCUL 1 - Juniorul Suceava

LOCUL 2 - ACS Kinder

LOCUL 3 -Luceafarul  2010 Cluj

 

Seria a doua a competitiei dedicata categoriilor de copii nascuti in anii 2008, 2010 si 2012 a debutat miercuri, dupa-amiaza.  La Cupa E.ON Kinder 2019 participa 127 de echipe de la aproape 50 de cluburi din tara din judetele: Mures, Cluj, Sibiu, Maramures, Brasov, Arges, Neamt, Harghita, Bihor, Galati, Salaj, Alba, Vaslui, Suceava, Timis, Bacau, Dolj si din municipiul Bucuresti.

 

Aflat sub semnul #energiepentrucampioni , turneul este organizat de Clubul ACS Kinder in parteneriat cu companiile Grupului E.ON din Romania din care face parte si Delgaz Grid. In cele doua serii se vor acorda 18 trofee de echipa si 6 de golgheter. Premiile pentru primele trei echipe clasate constau in seturi de echipamente si mingi Erima. Indiferent de performanta, fiecare echipa primeste din partea E.ON Romania cate 5 mingi pentru participarea la turneu.

 

Meciurile se vor juca pe terenurile de la Academia de Sport din cadrul Complexului de agrement si sport "Muresul" din Tirgu Mures, intrarea fiind libera.

 

Noutatile si detaliile desfasurarii turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competitiei www.eonkinder.ro. Totodata, puteti fi la curent cu desfasurarea competitiei daca dati un Like la pagina de Facebook, Cupa E.ON Kinder.

 

Persoane de contact:

Vlad Amariei, SportLife, Mob. 0742.107.479, vlad.amariei@yahoo.com 

Adela Botan, E.ON Romania, Mob. 0747.773.730, adela.botan@eon-romania.ro 

 

0 comentarii2121 vizualizări06 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0