Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 30 Octombrie 2020 - 10180 vizitatori azi
CONFERINTA INEDITA DE LIFESTYLE BUSINESS, LA CLUJ.

Oameni de stiinta, alaturi de nutritionisti, sportivi de performanta, health si business coach-i vin cu solutii practice pentru stilul de viata cel mai popular in randul milenialilor. "Gandeste global! Munceste cu pasiune! Bucura-te de viata". Sub acest slogan si cu aceasta tematica va avea loc, la Cluj-Napoca, pe 2 noiembrie, la The Office, Conferinta de Lifestyle Business, cea de-a doua conferinta din acest an organizata de comunitatea Mamprenoarelor (mame antreprenor din Romania) si FaBine.ro, platforma care promoveaza proiectele ONG-urilor din Romania.

Daca prima conferinta, care a avut loc in aceasta primavara la Iasi, a avut ca tematica "Provocarile generatiei Alfa", acum e randul milenialilor, prima generatie de parinti care pune viata personala mai presus de cariera, sa fie in centrul atentiei. Tematica generala a noului eveniment marca #Mamprenoare este tocmai modelul preferat de cariera al parintilor Millennials, si anume "lifestyle business", un stil de viata si de cariera preferat de milioane de oameni din intreaga lume. Doar in SUA are, in acest moment, peste 55,5 milioane de "adepti".

 

Lifestyle business - echilibrul dintre viata personala si viata profesionala, modelul preferat al milenialilor

"Este un trend care castiga teren in toate tarile: oamenii prefera sa lucreze tot mai mult de acasa si sa aiba un program cat mai flexibil. In Romania, acest trend a fost pornit de catre mamele aflate in concediu de maternitate, care au decis sa isi deschida mici afaceri, pornite din hobby-uri de cele mai multe ori, pentru a inlocui venitul din salariu. Succesul lor a inspirat tot mai multi romani, care isi dezvolta astazi diverse afaceri aparute din pasiune, sau isi practica meseriile din postura de freelancer sau antreprenor", spune Alina Bota, fondatorul comunitatii Mamprenoare.

Modelul "lifestyle business" presupune cunoasterea, dezvoltarea prin educatie si monetizarea abilitatilor proprii cu scopul de a obtine independenta financiara care sa iti permita sa ai stilul de viata dorit. Pasiunea cu care muncesti, libertatea de miscare si timpul liber pentru a te bucura de viata personala sunt dezideratele acestui model de cariera si de viata. De asemenea, internetul si dezvoltarea unor surse de venit pasiv joaca un rol extrem de important in dezvoltarea acestui model de business.

"Avem in comunitatile Mamprenoare si FaBine.ro mii de parinti cu studii superioare, cu specializari de nisa si cariera de succes in diverse domenii, care au ales sa devina antreprenori sau freelanceri pentru a avea libertatea de a se ocupa de familiile lor, de pasiunile lor sau de proiecte comunitare. Pentru ei si pentru toti cei care isi doresc sa obtina echilibru intre viata personala si cea de familie am organizat aceasta conferinta, pe format de paneluri de discutii pe trei mari tematici importante: 1. gandeste global, 2. munceste cu pasiune, 3. bucura-te de viata", detaliaza Alina.

Premiera: cercetatori si oameni de stiinta invitati ca speakeri, intr-un panel despre stiinta si educatie, la o conferinta de lifestyle

Speakerii invitati sunt antreprenori romani care si-au transformat pasiunile in afaceri si isi traiesc visul alaturi de familiile lor, oameni care construiesc comunitati-suport, un sportiv de performanta si un health coach care vin cu solutii simple pentru a avea o viata lunga si sanatoasa. O noutate pe care o aduce aceasta conferinta este panelul de discutii despre stiinta si educatie la care participa trei cercetatori romani din diaspora care lupta pentru popularizarea stiintei.

"Ne dorim ca oamenii de stiinta sa devina parte a comunitatilor noastre, pentru a starni pasiunea pentru stiinta si gandirea critica, dar si pentru a ne oferi o viziune globala asupra implicatiilor pe care le are stilul nostru de viata asupra planetei si despre cum putem noi sa ne implicam pentru a le lasa copiilor nostri o planeta locuibila", explica organizatorul conferintei, Alina Bota.

Participantii la conferinta vor avea ocazia sa stea de vorba despre subiecte de interes si impact global, cu:

  • Cristian Presura, Phd, fizician roman, autor al cartii "Fizica Povestita"- despre meseriile viitorului si cercetarile la care lucreaza in acest moment in domeniul medical
  • Vladimir Martinusi, PhD, pasionat de matematica si specialist in domeniul astrodinamicii- despre gunoiul spatial pe care l-a generat omenirea de la lansarea primului satelit
  • Alina Grigorescu, PhD, specialist in domeniul calitatii apei- despre impactul nostru, al fiecaruia, in sanatatea planetei

Pentru ceilalti care doresc sa participe, BILETE sunt disponibile AICI. Cu precizarea ca, pana pe 30 septembrie 2019, pot beneficia de reduceri semnificative, de tip early bird. De asemenea, se ofera discount suplimentar pentru grupuri mai mari de trei persoane.

Conferinta de Lifestyle Business este posibila datorita implicarii mamelor antreprenor din Comunitatea Mamprenoare, a primului sponsor care a crezut in idee, BCR si a partenerului media principal, Forbes Romania.

 

 

 

 

CONTACT

 

ALINA BOTA

Fondator Comunitatea Mamprenoare

Business Consultant & Senior Trainer LevelUp Vision

tel: +40737809697, e-mail: contact@mamprenoare.eu; alina.bota@levelup.vision

 

ANCA DINU

Community manager Mamprenoare Cluj

PR T(h)inkerBell/comunicator pe alocuri ADD PR

+40722870000, anca.dinu123@gmail.com

 

……Pagini Utile:

  • Mamprenoare pe web: http://mamprenoare.eu/
  • Mamprenoare pe facebook: https://www.facebook.com/mamiciantreprenor/
  • Website-ul Conferintei: https://lifestyle-business-conferences.com/

 

0 comentarii2905 vizualizări09 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0