Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 23 Septembrie 2020 - 39176 vizitatori azi
Delgaz Grid sisteaza alimentarea cu gaze naturale in patru localitati din B.N., maine, 19 septembrie.

La solicitarea Romgaz care va efectua lucrari specifice la reteaua proprie, compania Delgaz Grid este nevoita sa sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, joi, 19 septembrie, incepand cu ora 08.00, in localitatile Comlod, Hirean, Orosfaia si Milas din judetul Bistrita-Nasaud.

 Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 20.00.

 Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

 In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

 

Compania regreta disconfortul creat si multumeste pentru intelegerea si sprijinul acordat pentru desfasurarea acestor lucrari.

 

Despre Delgaz Grid 

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, opereaza o retea de gaze naturale de circa 22.650 km in 20 de judete din partea de Nord si de Vest a Romaniei (Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj, Timis, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Mures, Sibiu, Alba, Harghita, Iasi, Botosani, Vaslui, Suceava, Neamt si Bacau) si o retea de electricitate de peste 81.500 km in sase judete din Moldova: Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui. De la intrarea pe piata locala, in anul 2005, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro in principal pentru modernizarea retelelor de gaze si electricitate si a virat catre stat impozite si taxe de 2 miliarde de euro.

 

0 comentarii2513 vizualizări18 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0